2777
2789
عنوان

همسرم خیلی مرد خوبیه اما

544 بازدید | 36 پست

ادم منطقیه، من دلم عشق و عاشقی میخواست، عکسای جور واجور میخواست، بغل و بوس یهویی میخواست اما همسرم اهلش نیست، اینم بگما خیلی خونواده دوسته، حساب کتاب پولامو اصلا نداره و هر چقدر بخوام بهم پول میده حتی اگه دستش تنگ باشه، با نوع پوشش و ساعت رفت و امدمم کاری نداره، خیلی زیادم زحمت میکشه و دو شیفته کار میکنه اما ما رابطه ی جنسیمون خیلی کمه شاید ماهی یکبار، فکر میکنم به خاطر قندشه چون کمی بالاست اما خب اذیت میشم بابتش. نمیدونم شایدم ناشکری میکنم و دنبال زیر بغل مار میگردم . نمیدونم اما گاها دلم میگیره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم شما طبیعی هستی،بخدا همه ی زندگی ها همینه

شانزده ساله دنبال عشق و عاشقی هستم ولی ...

نگرد،نیست

با سه تا بچه و کلی سختی تو زندگی همیشه حسرت  نبود عشق و تو زندگی داشتم

🙏🏻😘نی نی سایت جایی برای خالی کردن عقده هاتون وفحش های تودلتون مونده نیست،اینجا به هم کمک کنید نه تخریب😘
برید دکتر واسه رابطه جنسیتون ببینید مشکل کجاس این چیزا قابل حله اخلاق بد و خیانت و این‌چیزا درمانی ن ...

قندش بالاست دکتر گفته به خاطر قنده. میدونی رابطه ی جنسی اصلا مهم نیست ، بهونه ست. ادم دلش بغل همسرشو میخواد ، بوسه ی همسرشو میخواد. 

بله ناشکری میکنیاون مسئله رابطه خوراکیا گرم بهش بدع

عزیزم هم فشارش بالاست هم قندش، نمیتونم این چیزا رو بهش بدم. بخدا رابطه بهونه ست. همسر من خیلی ماهه به خدا هیچ ایرادی نداره اما خب منم زنم دلم بوسه ی یهویی ، بغل یهویی میخواد . حس نزدیکی ندارم بهش

نمی‌خوام حرفی بزنم یا دخالت کنم که خواستت رو تشدید کنم 

چون می‌دونم زندگیت خوبه و امیدوارم بهتر و بهتر و بهتر هم بشه 

اما رابطه ات کمه 

حتمن با روانپزشک صحبت کن اون بهتون دارو میده و معرفیتون می‌کنه به اورولوژیست 

قندش بالاست دکتر گفته به خاطر قنده. میدونی رابطه ی جنسی اصلا مهم نیست ، بهونه ست. ادم دلش بغل همسرشو ...

خب تو برو سمتش شاید زیاد تو خانواده این چیزارو ندیده ک بخواد یاد بگیره شاید باید انقد ببینه ازت تا یاد بگیره مردا رو مثل بچه میشه تربیت کرد فقط باید قلقشو بلد باشی