2777
2789
عنوان

همسرم خیلی مرد خوبیه اما

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 36 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا بعد از گذشت ۸ سال رابطه زیادم برام مهم نیست. همیشه احساس میکنم خانما با روحشون ارضا میشن نه جس ...

کاملا حرفاتو درک‌میکنم میگن زنا از گوش عاشق میشن مردا از چشم و ینی خانوما دوس دارن ک محبت کلامی حتما توی رابطشون باشه 

من بابام‌مثل همسر شما بود چون خب قدیمی ام هست و همیشه میگفت من محبت ندیدم که یاد بگیرم و بلد نیستم محبت کنم 

به مامانم میگفت تو باید از کارام و با شناختی که ازم داری بدونی که من زندگیمونو دوست دارم 

اما مامانم انقدررر محبت کرد بهش ک الان خانومم و عزیزم و خوشگلم از دهنش نمیفته با اینکه خیلی وقتا اون اوایل بابام برخورد خوبی حتی نسبت به محبتای مامانم نداشت و کلا خجالت میکشید انگار بخواد محبت کنه

شمام شاید اگر خودت یه مدت طولانی مثلا یهویی بوسش کنی و یهو بغلش کنی و کلا با کلمات محبت امیز صداش کنی به احتمال خیلیی زیاد ایشونم عادت میکنه 

فقط باید صبور باشی بخاطر زندگیت🥺❤️