2777
2789
عنوان

ترسناک(لطفا باردارها وترسوها نیان )

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 136 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی جالبه برام که تو نی نی سایتم آقا پیدا میشه🤣🤣🤣🤣🤣خدایی من خیلی خجالت میکشم

کمن ولی من همیشه دقت میکنم چون یه بار مث تو نفهمیدم دیدم یه خانمی گف این کاربر آقاعه خودش نگفت نامرد دیگه ازون ب بعد امضارو میخونم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
ولی خدایی من از آهنگ سریال او یک فرشته بود واغما همین الآنم خیلی میترسم🤣🤣🤣🤣

شوهرت بیدار کن بگو میترسم

کمن ولی من همیشه دقت میکنم چون یه بار مث تو نفهمیدم دیدم یه خانمی گف این کاربر آقاعه خودش نگفت نامرد ...

واقعا من شاید بخام ی حرف زنانه و خصوصی با خانما بزنم نمیدونم چرا بخودشون اجازه میدن وارد حریم شخصی خانم ها بشن....بخدا من همیشه میگفتم بجز نی نی سایت همه ی برنامه های مجازی غیرامن هستن ولی الان میبینم که به نی نی سایتم دیگه اعتمادی نیست آدم دوکلمه حرف خصوصی بزنه از همجنس خودش نظر بخاد هیچ جا دیگه امن نیست

واقعا من شاید بخام ی حرف زنانه و خصوصی با خانما بزنم نمیدونم چرا بخودشون اجازه میدن وارد حریم شخصی خ ...

☹️

خوشم از این میاد یکی راجب جن برام بگه آرزومه از نزدیک ببینم

یه شب برادرم و دوستاش یه جا احضار روح میکنن و مسخره بازی در میاوردن. بعد صدای زنگ اونجا که بودن درمیاد و ایناهم میترسن و هرکسی میره خونه. 2 و خورده لی صبح میرسه خونه .بابام میگفت ساعت 3 زنگ خونه را پشت هم میزدن. هرچی نگاه کردم کسی نبود. به داداشم گفته بود دوستاتن. اماده شده بود بره دعواکنه داداشم قضیه را میگه. از اون شب هر شب هرجا داداشم بود 3 صبح زنگ یا در صدا میداد. ینی من تو یه شهر دیگه ام خونه ما اومدن 3 صبح یه نفر در میزد. گذشت و داداشم خیلی اذیت میشد. اخلاقشم تند شده بود. من یاخواهرم توخونه اگه باهاش صمیمی میشدیم و میگفتیم میخندیدیم شب توخواب اذیت میشدیم. براش سرکتاب باز کردن. گفت همزاد داره و اون بوده زنگ میزده و اذیتمون میکرده.دنبال این کارا نرو خیلی بده و اذیت میشی

واقعا من شاید بخام ی حرف زنانه و خصوصی با خانما بزنم نمیدونم چرا بخودشون اجازه میدن وارد حریم شخصی خ ...

چون موضوع  خصوصی نبود اومد تاپیکتون جسارت نکردم🙏

کاربر آقا

یه شب برادرم و دوستاش یه جا احضار روح میکنن و مسخره بازی در میاوردن. بعد صدای زنگ اونجا که بودن درمی ...

ای بابا...الان چی الان بهتره؟نه من متنفرم از احضار حتی دیگه ی فا.ل حافظم نمی‌گیرم نمیخام زندگیم براساس اینجور ماجرا بنا بمونه فقط دوس دارم ی جن گذری ببینم همین