2777
2789
عنوان

کیا از ضدلک سیسپرسا استفاده کردن؟ چیزی شنیدین؟ شنیدم میگن تاثیرگذاره

| مشاهده متن کامل بحث + 13970 بازدید | 32 پست
دکتر فیلی چیکار کرد براش؟

کلا پوستشو برداشت داره پوست جدید میاره جوان سازی میشه پوستت میشه عین پوست نوزاد خواهر من خیلی داغون بود خیلی کل صورتش لکه های سیاه،،خیلی خوشگله خواهرم ولی به خاطر پوستش افسردگی گرفته بود نمیتونست بیرون بره 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

کلا پوستشو برداشت داره پوست جدید میاره جوان سازی میشه پوستت میشه عین پوست نوزاد خواهر من خیلی داغون ...

پیلینگ انجام داده حتما

خیلی مراقبت میخواد

بگو مراقبش باشه و زیر نور فعلا اصلا نره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره به خاطر همین نمیتونم لایه بردار بزنم سیسپرسا میگن لایه برداری نمیکنه و خوبه ولی خب میترسم بگیرم ...

حتما برو دکتر سرخود کرم نزن به صورتت اگه مشکل لکت زیاد نیست سرم ویتامین سی بزنی بهتره 

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی
حتما برو دکتر سرخود کرم نزن به صورتت اگه مشکل لکت زیاد نیست سرم ویتامین سی بزنی بهتره 

آره باید برم

میترسم لایه.بردار و ساختنی بهم بدن، پوستم رو بدتر کنن. متاسفانه دکترهای پوست هم خیلی پولکی شدن جدیدا

آره باید برم میترسم لایه.بردار و ساختنی بهم بدن، پوستم رو بدتر کنن. متاسفانه دکترهای پوست هم خیلی پ ...

یه مشکل بزرگترم که دارن قراردادیه که با داروخونه ها میبندن 

مثلا داروخونه یه سری دارو مونده رو دستش به دکتر پول میده که اونو نسخه کنن

این یک دومی هم حتما حواست باشه اگه داروخونه گفت این دارو رو ندارم بجاش اینو ببر اصلا قبول نکن 

سوم اینکه داروخونه ها داروهای اضافه میندازن بهت من یبار رفتم دکتر پوست کلی داروخونه دارو داد رفتم نسخه رو خوندم میبینم حداقل چهارتا مکمل اضافه نوشته 

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی
پیلینگ انجام داده حتما خیلی مراقبت میخواد بگو مراقبش باشه و زیر نور فعلا اصلا نره

گفتن که لیزر بوده نمیدونم خیلی اذیت شد که تا یکی دوهفته فقط چربی با خون از پوستش میزد بیرون وحشتناک ورم کرد 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

عزیزم دکتر فیلی فقط برا صورته یا برا پوست بدن هم هست ؟

برا بدن ندیدم کسی بره اکثرا برا صورت رفتن 

نه فک نکنم برا بدن باشه

سلام یوسفی  هستم از همدان   26ساله صورتم لک داشت دکتر فرشچیان دکتر صمدی دکتر موسوی و.. و چقدرطب سنتی های مختلف رفتم بهتر نشد هیچ بدترم شد چون داروهای پزشک لایه بردار بود حتی کرم ژل رویالم خریدم شدید حساسیت کردم  از صورت پر لکم خجالت میکشیدم  تا اینک تو نی نی سایت با سایت خانم حاجی پور آشنا شدم آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم تو شهر خودم بودنو من ایشونو نمیشناختم با یه دوره کرم تمام لکام کمرنگ شده صورتم خیلی خوب شده خیلی اعتماد بنفس گرفتم اونم با یه قیمت خیلی خوب نمیدونم چطور ازشون تشکر کنم انشالله  هر چی از خدا میخواد بهش بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

ضمن تشکر منم شمارشو می‌ذارم همه استفاده کنن

09026744639

سلام عزیزم الان راضی هستن خواهرتون و چقدر هزینه گرفتن ازشون

سلام اره خیلی فک کنم با هزینه داروها ۱۴۰ شد

هر چی میدونم دربارهی ضد افتاب و... میگم ایشالا که پولتون حروم نشه 

اول اینکه هر روتین پوستی اگر داشته باشید ضد افتاب نزنید هیچ کاری نکردید مخصوصا اگر رتینول و سالیسیلیک استفاده میکنید 

ضد آفتاب ها خیلی هاش کیفیت ندارن و برق میندازن یا پوشانندگی ندارن و جوش زا میشن و پوست و حساس میکنن

ضد افتاب باید سبک باشه و کاملا بر اساس پوستتون خیلیا جوش میزنن یا چیز های دیگه چون بر اساس پوست نخریدن

چنتا ضد افتاب میگم به ترتیب کیفیت : ایزدین ، کلینیک ، اکسیس وای ، گارنیر ، کوزارکس و تو ایرانی ها ام کیو 

اگر پوستتون لک داره اکتیو یونیفای ایزدین ، اگر چرب و جوش زا هستش فیوژن واتر مجیک ایزدین اگر میخوای خاصیت ضد پیری داشته باشه ایج ریپیر ایزدین

مدل رنگی و بی رنگ تو عملکرد فرق ندارن فقط رنگی و بعضیا به خاطر پوشانندگی استفاده میکنن که عیوب صورت و پوشش بده صورت خالی نباشه برای آرایش ملایم .

ضد افتاب هر 3 ساعت باید تمدید بشه اول روز میزنید بعدش میتونید از مدل استیکی استفاده کنید که راحت بتونید تو کیف بذارید و سریع تمدید کنید 

تو استیکی ها هم توکوبو ، سنتلا و بیوتی او جوسان خوبن .ضد افتاب و زمستون بیشترر جدی بگیرید حتی بعضیا فکر میکنن افتاب تابستون فقط مشکل داره 

بعد ارایش اگر میخواید تمدید کنید باید از کرم پودر های فیکس استفاده کنید یا اسپری ضد آفتاب که آرایش خراب نشه

اینا که من گفتم بهترین برند های ضد افتاب تو بازار ایران هستن ایرانی ها اکثرا خوب نیستن اما اون ام کیو نسبتا اکیه اما اگر توان مالی دارید حتما برند بخرید

خیلی از اینا که گفتم خارجی بودن دقتتتت کنید خواهشا فیک تو بازار پره خیلی از فروشگاه ها حتی خودشونم نمیدونن دارن فیک میفروشن

به هیچ وجه از فروشگاه هایی که  تو بانه میفروشن نخرید به هییییچ وجه
بارها چند تا فروشگاه هم معرفی کرده بودم اما تشخیص درست و غلط دیگه با خودتون هست . الان خیلی از فروشگاه ها نمیدونن خودشون هم که دارن فیک میفروشن اما اینا بهترین بودن 

اولین فروشگاه اسمش اوردینری استور هست قیمتاش خوبه محصولاتشم اصل بوده تا حالا تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره 

دومی فروشگاه مادران هست که فروشگاه سیسمونیه ولی محصولات بهداشتی پوستی اصل هم دارن 

سومی سراوی ایران بود که اونا هم خوبن اما همون اولی بهتر از همه هست . چهارمی رایامیکاپ بود که البته چند نفر دیدم جدیدا ازش ناراضی بودن قبلا خوب بود . 

سعی خودمو میکنم به سوالات جواب بدم تا جایی که میتونم