2777
2789

من که توی دوره ی درمان لک هستم هنوز قهوه ای هستن ولی بازم چون پوستم سفیده بدجور تو دید بودن رفتم تونر با کانسیلر گرفتم قشنگ میپوشونه حتما تا خوب میشم عذاب نکشم اسی دکتر بهت داده؟؟؟ 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من که توی دوره ی درمان لک هستم هنوز قهوه ای هستن ولی بازم چون پوستم سفیده بدجور تو دید بودن رفتم تون ...

وای منم پوستم روشنه، لک‌ها خیلی توی چشم هستن. دارم افسردگی میگیرم

دکتر چی بهت معرفی کرده عزیزم؟

تعریف سیسپرسا خیلی شنیدم، میگن غیرهیدروکینونی هست

جدی؟ دوره مصرفش رو تمام کرده بود؟

نه چند وقت بود خریده بود 

دکتر داده؟لک بارداری یا لک افتابه؟

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی
میگن این خوبه ولی من استفاده نکردم

من اینو دارم عالیه هم این هم ضدلک اردم پیگمنتا اونم خوبه

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی
وای منم پوستم روشنه، لک‌ها خیلی توی چشم هستن. دارم افسردگی میگیرم دکتر چی بهت معرفی کرده عزیزم؟ تع ...

نمیدونم من که نشنیدم مال من دارو ساختنی هست.. خواهر من که رفت پیش دکتر فیلی شیراز خودشو راحت کرد الان داره دوره نقاحتشو میگذرونه 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

من که توی دوره ی درمان لک هستم هنوز قهوه ای هستن ولی بازم چون پوستم سفیده بدجور تو دید بودن رفتم تون ...

اشتباه گفتم اینجا تونر پرایمر منظورم بود 

لایه‌بردار هست، من پوستم نسبت به لایه‌بردار خیلی حساسه

اره لایه برداره پس ولش کن اگه پوستت حساسه بعد ضدلک مرطوب کننده و ضدافتاب حتما بزن که بدتر نشه پوستت

اره لایه برداره پس ولش کن اگه پوستت حساسه بعد ضدلک مرطوب کننده و ضدافتاب حتما بزن که بدتر نشه پوستت

آره به خاطر همین نمیتونم لایه بردار بزنم

سیسپرسا میگن لایه برداری نمیکنه و خوبه ولی خب میترسم بگیرم بی‌تاثیرباشه  یا تاثیر بدی بزاره