2777
2789
عنوان

داستان عشق ده روزه ی من

| مشاهده متن کامل بحث + 2062 بازدید | 107 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینم میتونه باشه هاااااا نامزدی زنی چیزی

اره چندروزی جوگیر شده و چت و دیت و قربون صدقه. اسی دیده حوشش اومده بعد یادش افتاده زن داره و بهتره تا وابسته نشده کات کنه که دردسر نشه براش

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
چه سخت بهت گذشت اسی وقتی بعد از اون مدت مجدد پیام دادی بهش چیا گفت ؟تعجب نکرد؟

همیشع رفتارش خوب بود

ولی یهو وسط شوخی و خنده غیرمستقیم بهم هشدار میداذ که بهش نزدیک نشم و اون الان نمیخواد بره توی رابطه

منم چون فقط بودنشو میخواستم باهاش وارد بحث و دعوا نمیشدم

نه سنش خیلی کم بودبعدم قبل از اینکه بهم پیشنهاد بدع توی پیجش بودم

به سن نیست عزیزم اطرافم حداقل4نفرو میشناسم زیر 22سال ازدواج کردن و بچه دار شدن

خیلیا هستن پیج دارن و هیچ عکسی از همسرشون نمیطارن و انقدر خودشون بااین و اون چت میکنن و خرده شیشه دارن سر همین اجازه نمیدن خانمشون اینستا داشته باشه 

پس لو هم نمیرن که متاهلن

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
چرا بعدش تو پیشقدم نشدی

من اصلا بهش زنگ نمیزدم،اصصصلا،

فکر میکردم حتما حتما اون باید بهم زنگ بزنه،

یعنی تو اون مدت ۲،۳ ماه یکبارم بهش زنگ نزدم،

وقتی هم ازش خبری نشد بازم بهش زنگ نزدم تا مدتها،

خجالت بود ،یا حیا،یا غرور،

شاید همه اینا باهم

ولی سالیان سال بهش فکر کردم و غصه خوردم،

ولی با اینحال خودم و برای همیشه از دیدش مخفی کردم،

اصلا محل کارم و عوض کردم،

بیرون خیلی در نمیومدم بعد از رفتنش،

یکی دوبارم بیرون دیدمش اصلا نتونستم نگاش کنم،

انگاری خودم شرمنده اش میدونستم،

از اینکه عشق خوبی براش نبودم💔💔💔

گاهی قسمت هم دست خوده آدمه،

چه سخت بهت گذشت اسی وقتی بعد از اون مدت مجدد پیام دادی بهش چیا گفت ؟تعجب نکرد؟

بهش گفتم که چشمام پر از اشکه همیشه

ازم معذرت خواست 

گفت معذرت میخوام که به خاطر من چشمای قشنگت خیس شده

اره چندروزی جوگیر شده و چت و دیت و قربون صدقه. اسی دیده حوشش اومده بعد یادش افتاده زن داره و بهتره ت ...

اخه وقتی باهم بودیم اسم منو نوشت توی بیوش.اسممو گذاشت پروفایلش.برام استوری میزاشت