2777
2789

در مورد تمرین کردنشون سوال دارم که بچه‌هاتون تمرین دارن تو خونه؟

من دخترم هفت سالشه نقاشی و عروسک سازی گذاشتمش با این که علاقه و استعدادشو داره ولی اصلا تو خونه تمرین نمیکنه باید حتما یادآوری کنم بهش

منم دوست ندارم با یادآوری من انجام بده دوست دارم خودش مسئولیت پذیر باشه و به فکر تمریناتش باشه

خیلی هم هزینه کلاسش زیاده یعنی دارم از مخارج دیگم میزنم تا استعدادش پرورش پیدا کنه

لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم؟

زورش کنی زده میشه اصلا

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب بچه ۷ ساله کارش بازیه 

شما بیش از حد بچه رو درگیر کلاس کردی به نظرم 

نهایتا ۱ کلاس باید بزاری و اونم باید بهش گوشزد کنید تا تمرین کنه بعدها خودش تمرین می‌کنه 

من از ۷ سالگی بچمو کلاس موسیقی گذاشتم و اوایل باید بهش میگفتم تمرین کن ولی الان بزرگتر شده خودش تمرین میکنه

من دخترم هفت سالشه

دو سال کلاس پیانو میره و‌کارش هم خیلی خوبه 

اما تا حالا نشده خودش بدون اینکه من یاداوری کنم بره تمرین کنه

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

دختر من ۶سالشه کلاس نقاشی گذاشتم چون خودش دوست داره و عاشق نقاشیه خودش همه اش تو خونه می‌کشه باید علاقه داشته باشند والا باید هی تذکر بدی بهشون 

توی دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر فرشته کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞
چطوری بیچاره هم میره مدرسه و ب تکالیفش برسه هم بره کلاس و تمرین کنه واقعا سخته

بخاطر مدرسه از هر کلاس ماهی دو جلسه برداشتم یعنی یه هفته عروسک سازی یه هفته نقاشی برای تمرین دو هفته وقت داره و کلاسشم آخر هفته‌اس

مشقاشو تموم میکنه زود، میره دنبال تلویزیون و گوشی و بازی

دریغ از نیم ساعت تمرین

دختر من ۶سالشه کلاس نقاشی گذاشتم چون خودش دوست داره و عاشق نقاشیه خودش همه اش تو خونه می‌کشه باید عل ...

خیلی علاقه داره ولی متاسفانه تنبلی میکنه خیلی بازیگوشه

پسرم رو فرستادم کلاس تنبک اصلا تمرین نمی کرد دیگه نفرستادمخیلیم هزینه کردمحالا ببینم امسال تابستون ه ...

کلاسی بفرستش که علاقه داشته باشه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️