2777
2789

خانما من تو شرایط سخت بچه دومم هستم

ولی شوهرم خیلی گیر میده و غر میزنه و من نمی تونم از خودم دفاع کنم چ کار کنم چجوری بهش بفهمونم ک 

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میگم غر میزنه ک ال و بل خونه کثیف و صب خواب می مونه

چرا وقتی انقدر بی درکن بچه دوم میارید🥲

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)M❤

مثل شوهر من و هنوز نتونستم بعد ۱۵ سال آدمش کنم.اونوقت جاریم خونش همیشه خدا طویله س، شوهره هیچکاری به ...

ینی چ طویله؟ 😵‍💫😑🤣

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات

عزیزم بعضی آدما کلن غلطه

من خودم مشاورم از دست رفتارها بی احترامی ها و بی معرفتی های شوهر و خانوادش افسردگی وحشتناک گرفتمو کارمو ول کردم چون دیدم هر مراجع میاد درد منو داره ولی تو کار خودم مونده بودم چون همسرم لجبازی هرچی میگم لج میکنه برای تحقیرم حتی کارهای غیر اخلاقی می‌کرد 

اینو گفتم بگم سیاست عالمم داشته باشی طرفت وقتی غریزه جفتک زدنه درست نمیشه بفکر آرامش خودت فقط از سمت خودت باش

من یه شب بیمارستان بستری بودم 

بعد شوهرم پشت تلفن سر یه چی الکی گیر داد و دعوا کرد 

منم باهاش کش ندادم قطع کردم 

بعد تخت کناریم خانمه حداقل ۷ سالم از من کوچیکتر بود 

گفت حس می کنم همیشه تو کوتاه میای 

دفعه بعد سر یه چیز الکی بهش گیر بده بدونه تو هم می تونی الکی گیر بدی 

بقران کردم 

جواب داد 

بعدشم خیلی مهربون تر شد