2777
2789
چطور میتونی😯من یروز نمیخورم دیونه میشم قند منظورمه

بخدا دوتا زایمان داشتم اما مثل روز اولمم 

هرکس میبینه قند نمیخورم همینو میگه😂ولی جدی قند و بیسکویت شکلات وهر چیز شیرین رو حذف کن ۶ یا۵ کیلو لاغر میشی

خواهر استعداد چاقی داشته باشی برعکس عمل میکنهمن اینو خوردم بیشتر چاق شدم

پس قرص آلفااسلیم بخور  تضمینی لاغرت میکنه قول میدم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ضرر نداره نزه اسکل مشکل بشیم🥴😂

خخخخ نه بابا کم عارضه ترین قرصه .ب دکتر عمومی بگو براافسردگی پاییز زمستون برات مینویسه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من یک سال برای افسردگسم فلوکستین ۲۰ میخوردم اصلا لاغر نشدم

جدی میگی ..؟چرا؟ خیلی اشتهارو کم میکنه که.. 

البته جزو عوارض قرصشه هرقرص یه عوارضی داره روهر بدن برای من بینهایت اشتهارو کم میکنه .ولی قرص لتغری ک گفتم آلفااسلیمه اون تضمینی لاغرت میکنه 😁

بیا من چربیامو بدم ب تو😂کاش از لاغری میمردم ولی چاق نبودم😭

کاش میشد 

من اندازه بودم مشکل معده پیدا کردم خیلی کم کردم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
من وزن هدفمو نوشتم زدم روی در یخچال😂هرکس میاد میپرسه۶۳ یعنی چی😐این کار هم انجام بده

چشم عزیزم. من لاغرم فقط چون سه تا سزارین داشتم شکم دارم.... قبلا والیبال کار می‌کردم یه ذره چربی به تنم نبود..... اون هیکل الان آرزومه.... 

چشم عزیزم. من لاغرم فقط چون سه تا سزارین داشتم شکم دارم.... قبلا والیبال کار می‌کردم یه ذره چربی به ...

❤️

سزارین بدیش اینه دیگه 

من دوتا زایمان طبیعی داشتم پهلوهام بیرونه اما شکمم تخته