2777
2789

یکم رب بریزتوروغن تفت که خوردتخم مرغ بشکن توش هم بزن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساده ،یه قاشق رب بایه ذره اب هم بزن روغن که داغ شدرب بریزهم بزن ربت سرخ شدادویه اضافه کن تخم مرغ بشکن بذارسفیده خودشوبگیره بعد زرده هم بزن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

اخ چ هوس کردم خخخ

رب ۲ قاشق بریز تو کاسه دوبرابر همین مقدار آبجوش بریز درحدی که عین سس بشه وهم بخوره بعد توش ادویه بزن فلفل سیاه و.. بریز توروغن تفت بده از خامی که دراومد تخممرغ بزن و زود هممم بزن 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

اخ چ هوس کردم خخخرب ۲ قاشق بریز تو کاسه دوبرابر همین مقدار آبجوش بریز درحدی که عین سس بشه وهم بخوره ...

این آموزش یه املت کافی شاپیه ک بهت گفتم تو گیزمیز دیده بودم ازاون موقع عاشق املت ربی شدم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بسم الله الرحمن الرحیم ابتدا روغن بریز تو ماهیتابهرب به مقدار لازم، سرخش کنبعد تخم مرغ اضافه کن و نم ...

باید یکم آبجوشم بزنیی تو رب تاپخته شه امتحان کن حتما ابجوشو ک میریزی انگار مزه اش کلافرق میکنه

به هوس انداختی صبحونه امروز همه نی نی سایتی ها املت 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد