2777
2789
عنوان

امروز میخام بیمارستان برم سقط کنم خیلی میترسم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 88 پست
اخی چی بگم با سرنوشت و قسمت ادما نمیشه جنگید .. منم موندم تو این چیزی ک میگن حتما حکمتیه کاش اصلا دا ...

انشاالله که خیره عزیزم ببخش ناراحتت کردم فقط خواستم به خودت بیای طلایی چیزی بفروشی بفرستی جنین شناسی تکلیف خودتو روشن کنی شاید دلیلی نداشته باشه و مشکل بزرگی نباشه با یه دارو حل بشه

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

سلام عزیزم منم یک همچین مشکلی داشتم و اتفاقا مثل شما استرسی هم هستم و از شدت استرس مدام حالت تهوع و ...

ممنون عزیزم خیلی سخته اخه هم اینکه اون حجم خونریزی هم ترس از درد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قربونت لطف کردی ،شما از هزینه ش اطلاعی دارید

نه عزیزم پنج سال پیش انجام داد و از هزینش اطلاع ندارم 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

یا خداا اکثراهم با شیاف دفع نمیکنن چرا ازاول کورتاژ نمیکنن ادم انقد اذیت میشه .

تا جایی که میتونن اول با شیاف حلش میکنن

نمیدونم چرا پرستارا چند دقیقه یکبار یکیشون میومد انگشتشو فشار میداد ببینه واژنم گشاد تر شده یا نه دستشون واقعا بیشتر درد داشت😥

بیمارستان عمومی نرفتم

دکتراش خیلی خوش اخلاق نبودن هزیه‌اش هم بنظرم ۱۰ تومن شد

خدایا خودت آیندمو بساز💕🌙
یعنی با همون حجم خونریزی معاینه هم میکنن ؟ قبل اینکه قرص بدن مجدد سونو نمیکنن ؟ یا ب همون دوتا سونو ...

بله من خونریزیم خیلی زیاد بود و دکتر نامرد هم تا مچ‌دست دستش رو برد داخل 

نه همون دوتا سونو‌ کافیه براشون 

انشالله که شما خیلی خیلی زودتر تموم بشه براتون 

برای من خیلی سخت بود 

ولی بعد کورتاژ هیچ دردی نداری و راحت میتونی راه بری

ممنون عزیزم خیلی سخته اخه هم اینکه اون حجم خونریزی هم ترس از درد

نه اصلا نگران نباش عزیزم ...منم اول رفتم زایشگاه و اونجا برام هر یک ساعت قرص زیر زبونی استفاده کردن تا سه دوز ولی اصلا درد و خونریزی نداشتم که دیگه ساعت ۱۲ظهر دکتر گفت باید کورتاژ کنم ...بعد از کورتاژ هم اصلا درد نداشتم و عصر هم مرخص شدم 

تا جایی که میتونن اول با شیاف حلش میکنننمیدونم چرا پرستارا چند دقیقه یکبار یکیشون میومد انگشتشو فشار ...

وای اینکه زایمان نیس معاینه هم داره پس 

متنفرم دقیقا منم سر زایمان اولم کشتن منو 

بله من خونریزیم خیلی زیاد بود و دکتر نامرد هم تا مچ‌دست دستش رو برد داخل نه همون دوتا سونو‌ کافیه بر ...

ای بابا همون یبار معاینه بود؟؟ نمیدونستم تو سقطم ادمو ول نمیکنن من زایمان اولم هر بشری از راه میرسید میومد دستشو میکرد داخل جوری ک تخت بغلیم ک زودتر ازمن زایمان کرد  ب مامانم گفته بود دخترتون خیلی اذیت کردن