2777
2789

اصلا سابقه نداشته انقدد طول بکشه 

تاخیر یک تا سه روزه ته تهشش سه روز تاخیر دارم من

یکی دوسال پیش اورژانسی میخوردم ی هفته زودتر یا ی هفته دیر تر میشدم ولی وقتی دیگ نخوردم منظم شد پریودیم 

اینم بگم ک جلوگیریمون طبیعی بوده و منو همسرم کاملا مطمعنیم ک معذرت میخوام میگم چیزی داخل ریخته نشده 

ی هفته قبل موعودم معده درد داشتم و روز موعودم معدم شدید تر درد میکرد و سفت شده بود و سه روز بعد موعود دیگ دردم رفع شد 

فقط ی موقعه هایی معده درد و رونم درد میومد ولی باز همونم رفع شد 

بی بی چکم دوبار زدم منفی درادمد 

ب نظرتون چرا اینجوری شدم😔😔😔

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یبار ۹ روز بود پریود نشدم یکمم بیحال بودم فکر کردم باردارم بیبی چک زدم منفی میشد خلاصه ازمایش خونم دادمو بازم‌منفی دیگه ازمایش تیرویید برام نوشت دکترفهمیدم خیلی کمکار شده

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

یبار ۹ روز بود پریود نشدم یکمم بیحال بودم فکر کردم باردارم بیبی چک زدم منفی میشد خلاصه ازمایش خونم د ...

عههههه بعد چی کردی 

منم همش فکرای بد میزنه ب سرم کیست تنبلی هر چی 

امروز شاید برم دکتر

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

عههههه بعد چی کردی منم همش فکرای بد میزنه ب سرم کیست تنبلی هر چی امروز شاید برم دکتر

بعدش دارو داد تاقرص تیرویید که همون لووتیریکیسین بودخوردم پریود شدم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

منم یمدت قرص مارولین مصرف میکردم چندماهه گذاشتم کنار پریودام نامنظم شده خیلی بدههههه

نخورش دگ بدرد نمیخورن

بعدش دارو داد تاقرص تیرویید که همون لووتیریکیسین بودخوردم پریود شدم

عهههه ببخشید بعدش پریودیتون منظم شد باز 

تیروعید دیگ همیشگیه دیگ ن از بین ک نمیره

آخه دوبار سقط داشتم نمی‌خواستم باردارشم مجبوری مصرف کردم اونم خیلی عوارض داشت برام دیگه گذاشتم کنار

خوب کردی 

ایشاالله اینسری دیگ نی نی سالم دنیا بیاد🥲

خوب کردی ایشاالله اینسری دیگ نی نی سالم دنیا بیاد🥲

یه پسر شش ساله دارم خدا اونو حفظ کنه نمی‌خوام دیگه شوهرم خیلی دوست داره ک ب دوست داشتنه اون نیست😂

تجربه گُرگت میکنه :)
عهههه ببخشید بعدش پریودیتون منظم شد باز تیروعید دیگ همیشگیه دیگ ن از بین ک نمیره

واس بعضیا دائمی میمونه ولی خب من ن ارثی نداریم ..  هنوز دارم دارومصرف میکنم هرماه میرم ازمایش میدم بعد ازمایش رو به دکتر نشون میدم الان ازماه پیش تازززه نرمال شده .. حالا باید ی مدت داروبخورم تواین حالت نرمال نگه دارم .. بعد کم کم دارو قطع شه