2777
2789

عزیزم خودت باید خودتو نجات بدی.اونقدر کار کردی ببخشید به چشم کلفت نگا میکنن خودمم اول همینطوری بودم سنمم کم بود هم کار میگردم براش هم تیکه میپروند آخر سر باهاش دعوا کردم سر تیکه هاش و حرف هایی که پشت سرم درمیاورد.الان تو ماه یه بار یا نهایتا دوبار میرم و مثل مهمون میشینم شوهرمم پشتمه اونم اصلا دیگه نمیگه یه جورایی باهم قطع ارتباطیم

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
مادر شوهر من و جاری های منم آتیش میگرفتن خب بگیرن بدرک بعد به تیکه میگفت برو خونه خودت کار کن اینجا ...

اره بخدا گل گفتی

مادرشوهر من تا من بچه نداشتم به دختراش میگفت شما بچه دارید بشینید 

بعد که من بچه دار شدم یه بار از دهنش درنیومد بگه بچه داری بشین 

همشم با جملاتی مثل عروس دختر خودمونه ولی دختر خودمون دیگه مال مردمه سعی در گول زدن عروس برای بیگاری کشیدن دارن عوضیای زرنگ😅

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادر شوهر من و جاری های منم آتیش میگرفتن خب بگیرن بدرک بعد به تیکه میگفت برو خونه خودت کار کن اینجا ...

دقیقاواسه منم اینجوریه جاریم اونجافقط میخوره وبهش میرسن بعدتااون میخوادظرف بشوره مادرشوهرم شیرجه میزنه کنارسینک دختراشوصدامیزنه بیاین نذارین ...خانوم ظرف بشوره بعداون عروس بزرگ من کوچیکم

گاهی انسانم آرزوست
نه منم سالی دوبارمیرم مجبوری ده روزمیمونم ولی توهمون ده روزکمرمومیبره

ما بعد سه ماه رفتیم خونه شون خواهرمم باهام بود نهار نذاشت جلومون گفت ما خوردیم شما خودتون بکشید بخورید خواهرم چشماش چهارتا شد گفت هم هفته ای چهار روزشو خونه مادر شوهرم از راه میرسم چایی و میوه میاره چند مدل غذا میپزه برامون آنوقت تو بعد سه ماه اونم چقدر چیز براش برده بودم هیچ جلو خواهرم محل نداد

من چند سال شده بودم کلفتشون،هیچکدوم دست به هیچی نمیزدن،من خودم میپختم پهن میکردم اونا میخوردن بعد خودم جمع میکردم و میشستم

دیگه گفتم بسه،یه شب که همه جمع بودن و گوسفند کشته بودن دست به سیاه و سفید نزدم،هرچیم میخواستن منو به کار بگیرن من خودمو میزدم اون راه و انجام نمی‌دادم،مطمئنم عقده اون شب تا ابد تو دل جاری بزرگم هست و میدونم چقدرم بد وبیراه بهم گفته

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اره بخدا گل گفتیمادرشوهر من تا من بچه نداشتم به دختراش میگفت شما بچه دارید بشینید بعد که من بچه دار ...

🤣🤣🤣🤣توروحت هشت سال ازدواج کردم همیشه ازخداگله میکنم چرابهم بچه ندادی که دهنشونوببندن که منم بچه دارم بهم کارنده پس بگوبچه بهانه اس 🤣🤣

گاهی انسانم آرزوست
🤣🤣🤣🤣توروحت هشت سال ازدواج کردم همیشه ازخداگله میکنم چرابهم بچه ندادی که دهنشونوببندن که منم بچه ...

اره بابا بچه دارم بشی یه بامبول دیگه دارن

اینا همه بهانس

از من به شما نصیحتتتتتتتت

تا دختر خودشون نشسته از جاتون بلند نشید وقتی دخترش دلش براش نمیسوزه چرا دل ما بسوزه؟

ترحم بر پلن‌گ تیزدندان ستم‌کاری بود بر گوسفندان

جون خودتون خیلی با ارزش تره پس بگیرید بشینید

ما بعد سه ماه رفتیم خونه شون خواهرمم باهام بود نهار نذاشت جلومون گفت ما خوردیم شما خودتون بکشید بخور ...

واسه منم اینجوریه فک کن شب برسیم اون شام درست کرده بعدپاهاشودرازمیکنه رومبل که خودت پاشوظرفاروجمع کن وبشور بعدتعارف میکنه بذارخودم میام چراعجله داری ولی تاساعت یک شب بلندنمیشه ازجاش یکدفعه بهش گفتم من اومدم استراحت میرم خونه خودم غذامیپزم الان اومدم مسافرت عین خیالش نبود وگفت اینجاهم مثل خونه خودته بدبختی اونجاس که خونه پدرم کارنمیکنم 

گاهی انسانم آرزوست
اره بابا بچه دارم بشی یه بامبول دیگه دارناینا همه بهانساز من به شما نصیحتتتتتتتتتا دختر خودشون نشسته ...

دختراش هرمدوم زاییدن یکی یه بچه میندازن زیرسینه هاشون به بهانه شیردادن خدایی خواهرشوهربزرگم بدنیست اون یکمی کمک میکنه ولی بقیه اصلا

گاهی انسانم آرزوست
واسه منم اینجوریه فک کن شب برسیم اون شام درست کرده بعدپاهاشودرازمیکنه رومبل که خودت پاشوظرفاروجمع کن ...

خوب نشورع عزیزم ظرف خونه اونه تو چکار داری شاید بذاره فردا بشوره خودتم تحمل کثیفی نداری

دختراش هرمدوم زاییدن یکی یه بچه میندازن زیرسینه هاشون به بهانه شیردادن خدایی خواهرشوهربزرگم بدنیست ا ...

شماهم نکنید اصلا

مادرشوهرا ته تهش بچه های خودشونو میخوان خوبیه مارو نمیخوان چرا ما الکی جونمونو هدر بدیم

تجربه ی من اینه

خواهرشوهرم یه بار پریود بود ظرفارو شسته بود مادرشوهرم با من دعوا کرد دخترم پریود بود نیومدی ظرفارو بشوری اون شست!!!!دخترش حالا از من ۸ سال بزرگتره ها نینی نیستش

بعد من بچه سقط کرده بودم خونریزی داشتم شام اومده بودن خونم مهمونی منم دست تنها

دختر خودش پریوده استراحت میخواد ولی عروس بچه هم سقط کنه باید کلفتی کنه باز