2777
2789
عنوان

چرا بعد ازدواج دیگه خونوادم دوستم ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 139 پست
عزیزممم عیب نداره گریه آدمو خالی میکنه ولییی مرگ یه بار شیون هم یه باربعد این دیگه فراموش کن فکر کن ...

🥺🥺🥺❤️ درست میگی هر چه قدر هم دردناک باید این دندون لق رو بکشم یه درد یک دفعه ای بهتر از یه درد مداومه

👌👌👌👌👌👏 مرسی از راهنمایی هات عزیزم ... گاهی کسی که نمیشناسی از صد تا دوست و فامیل و خانواده بهت ...

جیگرتو برم😍 

به قول شاملو من درد مشترکم مرا فریاد کن

اونارو دایورت کن

هرچی بیشتر میدانم، میدانم که هیچ چیز نمیدانم 🧠🫀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

🥺🥺🥺❤️ درست میگی هر چه قدر هم دردناک باید این دندون لق رو بکشم یه درد یک دفعه ای بهتر از یه درد مد ...

دقیقا درسته

وقتی اول از همه قطع رابطه کنی، بیخیال بشی فراموش کنی دیگم انتظاری نداشته باشی میبینی آرامش میاد به سراغت

و اینکه عزیزم تنها هم نیستی خیلیا مثل توعن که اکثرا هم همین راهو رفتن بیخیال شدن و تو زندگیشون آرامش دارن ❤

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

آفرین دقیقا چقدر خوب گفتیمن تک دخترم و چند تا برادر دارم که انگار مادر اونام بودم ولی حالا هر کدوم ر ...

عشقم ببخشید اینطوری میگم ولی تو فکر فقط راجب خونواده خودمه اینا آدم بشو نیستند بخدا🤣🤣🤣🤣 من بابام با التماس و خودشو به مریضی زدن خواست بیاد گفتم میام می‌بینمت اومد نزدیک خونم بعد اومد خونه گفت یه چایی بخوریم بعد چترشو پهن کرد گفت بخوابم 🤣🤣🤣🤣🤣یعنی اگر میموند یه ماه دیگه باید به زور میفرستادمش بره 

گفتم پتو ندارم که بره روشو داده بود جلو نمی‌رفت می‌گفت عب ندارن آخر فرستادم رفت 

هرچی نمی‌خوای چیزی بگی بریزی تو خودت  اینا سواستفاده میکنن از این شرایط چون تو واسه خودت خوب نمیدونی که این حرفو بزنی نه اینکه اونا لیاقتشو نداشته باشن 

ببین با چه رویی اومده بود دیگه 

چون تنها شده بود و یکی و میخواست که چایی و غذاش به راه باشه میخواست چتر کنه 

یه بار که گلگی کرد گفتم آدم اگر میوه میخواد نمیزارع درخت بخشکه رسیدگی نکردید خشکیدم ریشه ندارم چه برسه به میوه 

خیلی پرون بخدا خیلی 

منم نامزد که بودم بابام میگف میری اما عین اشغال تهش پرتت میکنه اونور استفاده میبره ولت میکنه هزارررر ...

چی کشیدی تو عزیزم🥺🥺🥺 منم کم و بیش اینارو کشیدم ولی از طرف مادرم .... بابام نه میبره نه میدوزه مخالفم باشه زورش به مامانم نمی‌رسه بنده خدا ... من که حس میکنم مامانم بمیره هم دیگه ناراحت نشم براش ... چند ماه خونه افتاده بود اصلا دلم هم براش نسوخت هیچ حسی بهش نداشتم ولی خودم از خودم بدم میومد که به اینجا رسیدم که انقد سنگ دل شدم که حتی شاید یواشکی دلم هم خنک می‌شد که من نفرینش کردم که زمین گیر بشه و یه هفته بعد نفرینم همینطور هم شد .... آدم از خودش بدش میاد بخاطر چیزایی که مجبورش کردن و آدمی که ازش ساختن....

سر جهیزیه هم بخاطر کمرش نتونست بیاد بابامم نیومد بیچاره شوهرم هر روز از کارش میزد میومد که تنها نباشم آخر سر هم زنگ زد به شوهرم ابرومو برد شوهرم بیچاره گفت من اصلا وظیفه ندارم بیام که حالا این چیزا رو هم بشنوم راستم میگفت ... بنده خدا شوهرم حتی هر چی میخواستم بخرم می‌گفت نه نخر اینو گرونه ارزون بگیر باز مامانم زنگ زد به اون ابرومو برد

دقیقا درستهوقتی اول از همه قطع رابطه کنی، بیخیال بشی فراموش کنی دیگم انتظاری نداشته باشی میبینی آرام ...

اوهوم حق با شماست کاملا ... من هی می‌خوام انکار کنم باهاشون خوب بشم باز ازشون ضربه بدتری میخورم... دیگه باید بذارم کنار... پدر مادر مقدس نیستن

اوهوم حق با شماست کاملا ... من هی می‌خوام انکار کنم باهاشون خوب بشم باز ازشون ضربه بدتری میخورم... د ...

درسته بعضی موقع مغزت یه چیز میگه که خودت نمیخوای

ولی قبل تصمیم باید فکر کنی یکم بسنجی و بعد تصمیم بگیری به حرف ناخودآگاهت گوش ندی

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

چه مثال قشنگی زدی

بخدا بعد کارایی که کردن درسته عذرخواهی هیچی و درست نمیکنه ولی یه بار پشیمونی تو این آدما ندیدم من هر بار  اومدم یکم گاردمو بیارم پایین بدتر کردن یکی بدتر زدن ذره ای پشیمون نیستن وقتی کارشون می‌افته و چیزی می‌خوام پیداشون میشه هنوزم به فکر سواستفاده ان بعد حتی وقتی کارشون می‌افته ام باز زهر زبون دارن چقدر پرویید آخه شما بگو بنابراین همه چیز فقط نسبته ما خودمون انتخاب نکردیم تو کدوم خانواده و با چه شخصیتای عجیبی بزرگ شیم ولی خودمون انتخاب میکنیم با کی خانواده باشیم این نسبتا اذیتت نکنن رهاشون کن لیاقت ندارن

چی کشیدی تو عزیزم🥺🥺🥺 منم کم و بیش اینارو کشیدم ولی از طرف مادرم .... بابام نه میبره نه میدوزه مخا ...

اینا یک هزارمممممم بدبختی‌بدبختیای من توزندگی نمیشه ازدستشون اینا خوب خوبشه 🙃زایمان کردم با یه فامیل پر وپیمون که دارم هیچکس هیچکس حتی مامانم شب نیومد پیشم تو بیمارستانم داش میگف مادرشوهرم بمونه که اونم گف روم نمیشه شاید دخترت بااون زخم شکم پیش من روش نشه یه دسشویی بره ۷ روز باخانواده شوهر سرکرده شب وروز وکلی حرف شنیدم چون هیچکس نیومد بمونه پیشم منی که تاحالا تجربه بچه داری نداشتم اوف شب ۱۰ گرفتم هیچکس ازخانواده جز مامانم نیومد ۱۰ بار زنگ بابام وداداشام زدم نیومدن تیکه تیکم کردن جلو خانواده شوهرم دیگه از خرد کردن شخصیت گذشت یعنی یادتک تکشون میوفتم میخوام بمیرم اما به قول تو اه منم بابامو گرف ۲ماه زمین‌گیر شد میگفتن حتی برای دستشوییم چهار دست وت میرفته آنقدر ازش متنفر بودم حتی مامانمم گف بهش زنگ بزن حالشو بپرس زنگ زدم چون متنفر بودم ازش به قول تو دلمم خنک شد تازه راضی بودم تو همون شرایط بمونه عوض همه سختی‌های زندگیم ازبچگی تاحالا منم برم زل زل تو چشماش نگاه کنم ببین چی به سرم آورده که منی که به دل رحمی مشهورم راضیم به این مسیله

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
عشقم ببخشید اینطوری میگم ولی تو فکر فقط راجب خونواده خودمه اینا آدم بشو نیستند بخدا🤣🤣🤣🤣 من بابام ...

خیلی خیلی خوبه که میگی. من اصلا حوصله حرف زدنم ندارم.

اینا وضع مالیشون عالیه ولی وقتی لازم بود تنهام گذاشتن الان که اوضاع درست شده و دیگه مشکلی نداریم هی میگن پول نمیخوای! فلان چیزو برات بخرم!!! یعنی هنوزم نمیفهمن رفتار درست چیه. سه روزه مریضم و شوهرمم مسافرته. مادرشوهرم هر روز با شام و سوپ و‌... میاد مادرم یه زنگ نمیزنه بگه زنده ای.

راستی مرسی حرفاتو میخونم و میگم حالم بهتر میشه❤

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خیلی خیلی خوبه که میگی. من اصلا حوصله حرف زدنم ندارم.اینا من وضع مالیشون عالیه ولی وقتی لازم بود تنه ...

بله دیگه منم واسه همین دارم تلاش میکنم بهترین زندگی و بسازم چون میدونم خیلی بدتر آویزون میشن و بیشتر میسوزن 

ای جانم خدا مادرشوهرتو همینجوری خوب برات حفظ کنه ایشالله 

منم همینطور عزیزم چون میدونم تنها نیستم و میتونید درکم کنید حالم خیلی بهتر میشه ♥️

شاید خیلی بی احساس به نظر بیام 

اما من مثل آب خوردن با این مدل آدمای سمی و مزاحم قطع رابطه میکنم ، نسبتشون هم برام مهم نیست 

خیلی اشتباه کردی هدایای عروسیتو دادی . من جای همسرت بودم روز خوش نمیذاشتم براشون

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan