2777
2789

سلام دوستان عقدم ۱۸ ساعت از خانواده شوهر دورم

شوهرم شهر من میره سرکار خانواده خیلی سمی و پررویی داره من ۴ماه قط رابطه بودم که به اسرار شوهرم روز مادر یه تبریک سرد تلفنی به مامانش گفتم  عید قطعا شوهرم منو میبره میگه نیایی دلم تنگ میشه ۲۰ روزم هستیم 

طلا میخرم به بینن داستان دارم لباس میخرم میپوشم داستان دارم باهاشون یعنی داستان برام درست میکنن مادر شوهرم به زندایی شوهرم گفته بود بیا بهش بگو النگو ها پول پسر منه بیاره بیرون لباس میخرم داستان دارم که روز عید نپوش با لباس تو خونه ایی بیا خونه فامیلمون گوشیم و دست میگیرم برام میکنن زهر مار که مامانش داره یچی یادش میده به شوهرم میگن مارو بهم بریزه خیلی مادر شوهرم و دخترش بد زبونن چیکار کنم عید بااینا😔😔😔😔

امسال عید ماه رمضونه میتونی بهونه کنی بمونی خونتون ، نمیشه؟

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

ای باباااا😐 هنوز وارد زندگی نشدی اینجورین بعدش میخوای چکار کنی؟؟

تکلیف تو روشن کن جوونی تو نسوزون 

مگه خانواده عنترش ناراضی بودن که پسرشون تورو گرفت؟

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Do or die,on my life, yeah you ain't seen nothing yet..!تیکر تولد ۱۸ سالگیم 🎈🎂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه حسودن که شوهرم برام همچی میخره حرص میخورن

اینارو برای شوهرت شفاف سازی کن 

خودشم متوجه حسادتشون میشه؟متوجه اذیت کردن تو میشه؟کاری نمیکنه؟

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Do or die,on my life, yeah you ain't seen nothing yet..!تیکر تولد ۱۸ سالگیم 🎈🎂

بچه نیار فقط از اینا که به سرنوشت من دچار میشی دیگه خودتو یادت میره میخوای حرص بچه ت بخوری که ۱۰۰ برابره

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار

چه خبره بیست روز

با شوهرت حرف بزن بگو یا مسافرت بریم بعد از عروسی سخت میشه و بچه میاد و لذت الانو نداره و... از الان کم کم بگو که اگه نداره پولاشو جمع کنه بلیط و هتل رو هم زودتر رزرو کنید. ارزون بودن هتلا تو اون زمان‌ به خاطر رمضون رو بهانه کن.

ده روزو اینجوری طی کن وقتیم رفتی سه روز بعد بگو مادرم مریضه، معدم درد میکنه، شوهرخاله زنداییم مرده و... برگرد.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
شوهرم میگه نیایی پرم میکنن

بگو بری من پرت نمیکنم پارت میکنم😕 یعنی چی پرم میکنن بگو چون من تو رو دوستدارم باید در مقابل این رفتارا سکوت کنم و ۲۰ روز تحمل کنم کجا همچین چیزی نوشتن یا گفته شده؟! وقتی نمیتونی منو جایی ببری که بخاطر اینکه براشون مهمی با من درست برخورد کنن با انقدر جدی برخورد کنی که کسی بتونه اذیتم کنه چرا باید بیام ؟ به چی باید دل خوش کنم؟! از لحاظ روانشناسی و قانونی مرد باید این مشکلات و حل کنه کسی نباید حرعت کنه به زنش بگه بالا چشمت ابروع یا اینکه بخواد راجب زنش پشت سرش پرش کنه اصلا مگه میشه این چه منطقی از یه رابطه است دقیقا ؟!

هرچی بیشتر میدانم، میدانم که هیچ چیز نمیدانم 🧠🫀