2777
2789
عنوان

تبعیض بین برادر شوهر و همسرم واییی خدا مخم داره سوت میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 66 پست
حالا بابد بخودتون بیان.بجای خرج بقیه رو دادن.پول پس انداز کنی

همسرم و برادرش دارن کار پدرشون رو ادامه میدن، و باباشون گفته نصف من نصف شما خرج و مخارج هن با شمه،  برادرشوهر که کلا چیزی نمیگه مخالفتی نداره، همسرمم میگه اینجوری سخته و چیزی به ما نمیمونه میشه آدم بد

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالا شوهرت بچشون نیس وگرنه پدر مادر بین بچه هاشون نباید فرق بزارن احتمال اینو داره که از پرورشگاه ...

حق بهت میدم باورت نشه پدر و مادر همچین کاری با پسر خودشون بکنن

ولی خیلی عادیه این رفتارا بیشتر خانواده ها همینجورن

تبعیض شدید بین بچه ها

این تبعیض و زیاد تو خونواده ها دیدم خب الان شما که نمیتونی کاری کنی باید شوهرت تقاضا کنه یه کمکی بهش ...

کلا از شوهرم زیاد خوششون نمیاد دلیلشو نمیدونم میگه از بچگی همین بوده

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️

من چهارتا برادرشوهردارم که کلا پدرشوهرم خونه ماشین زمین سرمایه عقد وعروسه به اونا داده برعکس برای همسرمن که پسر دومه هیچ و هیچ هیچ در هیچ.....اییییی خدااااااااا.........تازه یه دارایی هم که چندسال براش زحمت کشیدیم باترفند ناجوان مردانه از چتگمون در آوردن....

و من همچنان در حال سوختن....

خدا زندگی برادرشوهرامو به آتیش بکشه

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
اینم بگم ما الان‌ ۳ ساله ازدواج کردیم و باهاشون تو یه ساختمونیم اما خونمون خیلی کوچیکه و نمیشه زیاد ...

بیشعور سمی ان بین بچه هاشون فرق میزارن اق اولاد میشن اون دنیا خدا به حساب همچین پدر مادرایی میرسه 

همه چی رو برای خودت نخواه چهار صد متر زمین کمی نیست جفتتون توش خونه بسازید

من که میگم چهارصد متر یک چهارمشم بدن میشه صد متر،  ما برامون کافیه اما نمیدن میگن شما خ نه دادیم بهتون همینجا بمونین، ، اینجا ام افتضاح کوچیکه 

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
کلا از شوهرم زیاد خوششون نمیاد دلیلشو نمیدونم میگه از بچگی همین بوده

چه بد

اینهمه تبعیض  از کجا میاد اخه 

هر چقدرم بدشون بیاد 

بره صحبت کنه 

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

احتمالا شوهرت بچشون نیس وگرنه پدر مادر بین بچه هاشون نباید فرق بزارن احتمال اینو داره که از پرورشگاه ...

پدرشوهرمنم همینجوریه کلا دوتاپسر داره یه دختر.برا برادر شوهرم خونه خرید.ما خونه هم نخواستیم ولی پول گفتیم قرض بده گفت سودشو بدید بعدهم با ی رسوایی پولشو ازمون گرفت ولی از خجالتش و از ترس اینکه من به کسی بگم حرف سود نزد چون آبروش می‌رفت .الآنم میخاد واسه کوچیکه خونه بسازه ولی به شوهر من هیچی.ولی پدرمادرمن  پسراشون فرق نمی‌ذارن .منم ب پدرشوهرم گفتم این بدبخت سرراهیه وگرنه هیچ پدرمادری این کارو نمیکنه

طلا داری ماشین داری بفروش

پایین ترین محله شهر خونه بخر

مال خودشه نخواد بده نمیده

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
به شوهرت بگو باهاشون صحبت کنه حالا ک میخوان بسازن دو طبقه بسازن ولی هزینه یک طبقه با خودتون

اصلا از اول این دوتا برادر میخواستن باهم بسازن ، پولی ام از پدرشوهرم نخواستن ، نمیدونم چرا میگه به بزرگه همین که میشینه رو دادم باشه دیگه نمیدم ، حرف ام میزنه باهاش شروع میکنه به داد و هوار و ابرو ریزی...

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️