2777
2789
عنوان

تبعیض بین برادر شوهر و همسرم واییی خدا مخم داره سوت میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 66 پست
من که میگم چهارصد متر یک چهارمشم بدن میشه صد متر، ما برامون کافیه اما نمیدن میگن شما خ نه دادیم بهت ...

اسی  نمیخواستم ناراحتت کنم پدرم 600متر زمین بهترین نقطه شهر داشت داد به سه تا پسرش نفری 200متر ما دخترا بچش نیستیم انگار خیلی ناراحتم من خودم خونه دارم ولی آدم دلش میگیره

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
اصلا از اول این دوتا برادر میخواستن باهم بسازن ، پولی ام از پدرشوهرم نخواستن ، نمیدونم چرا میگه به ب ...

اک رابطه برادرا باهم خوبه برادر شوهرتو بفرستید جلو بگید با پدرش صحبت کنه 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرتم خبر داره؟

درکل میدونه اما امشب گه پدرشوهرم قصد جدی کرد و قیمت مصالح و اینا می‌پرسید رو نه ، دلمم نیومد بگم طفلی اومد شام خورده نخورده خوابش برد، جالب اینجاست برادرشوهرم ۲۲ سالشه اصلا کو تا ازدواج کنه...

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
حرفات واسه من عادیهچون خانواده شوهرمم همیننکاش میرفتین یه جای ارزون مینشستینتا پولاتونو جمع میکردین ...

مشکل میدونی کجاست؟ همسرمن یه جورایی داره برای پدرشوهرم کار میکنه، یه مدرک لیسانس کشاورزی پرت کرده گوشه خونه و نه مهارتی نه چیزی از بچگی پیش پدرش کار کرده و الانم هرچی داره مال پدرشه بخواد ول کنه صفر صفر میشه الانم واقعا با این اوضاع اقتصادی از صفر نمیشه شروع کرد 

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
احتمالا شوهرت بچشون نیس وگرنه پدر مادر بین بچه هاشون نباید فرق بزارن احتمال اینو داره که از پرورشگاه ...

😂😂😂خودشم همینو میگه ، چون بعد از ۵ تا دختر به دنیا اومده میگه اینا چون پسر دار نمیشدن منو آوردن بزرگ کردن بعد چند سال داداش کوچیکه به دنیا اومده من موندم رو دستشون😅

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
مشکل میدونی کجاست؟ همسرمن یه جورایی داره برای پدرشوهرم کار میکنه، یه مدرک لیسانس کشاورزی پرت کرده گو ...

اگر نمیتونه ول کنه مهارتشو خیلی زیاد کنه 

کم کم باید جدا بشه ببینه فکر کنه ادمایی ک تو این حوزه قوی هستن چکار میکنن روابط اجتماعی بسازه و...

بلاخره ک ی روز باید ول کنه اونجارو 

من چهارتا برادرشوهردارم که کلا پدرشوهرم خونه ماشین زمین سرمایه عقد وعروسه به اونا داده برعکس برای هم ...

الاهییی عزییزم، واقعا سخته آدم جیگرش برای مردش خون میشه وقتی میبینه با  خستگی میاد خونه مادرش دم در میبینتش بجای سلام خسته نباشید زخم زبون میزنه بهش وقتی درو باز میکنی میبینی با بغض همونجوری سر جاش مونده ، اونم پسری که واقعا مثل دسته گل میمونه، خدا واقعا از سر تقصیراتشون بگذره...

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
اگر نمیتونه ول کنه مهارتشو خیلی زیاد کنه کم کم باید جدا بشه ببینه فکر کنه ادمایی ک تو این حوزه قوی ه ...

متاسفانه درصد ریسک پذیریش خیلی پایینه، حقم داره خب آدم از بچگی همش سرزنش بشه بهتر از این نمیشه

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
اک رابطه برادرا باهم خوبه برادر شوهرتو بفرستید جلو بگید با پدرش صحبت کنه

رابطشکن خوبه ولی برادرشوهرم کلا آدمیه که میگه به من چه ، مطمئنم که چیزی نمیگه

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
رابطشکن خوبه ولی برادرشوهرم کلا آدمیه که میگه به من چه ، مطمئنم که چیزی نمیگه

اسی تاپیک قبلی تو داشتم می‌خوندم.میگم بااین وضعیت بازم تو پذیرایی از قوم شوهر ،شوهرت بهت گیر میده؟

پدر مادری که بین بچهاشون فرق میزارن آق اولاد میشن

اره وافعا همیشه که آق والدین نمیشه شکستن دل تاوان داره، ولی من آدم ناله نفرین نیستم، از خدامیخوام یا به اونا عقل بده یا به همسرم کمک کنه، ما هرجور شده باید به فکر خونه و آینده باشیم، هرسال داره گرونتر و گرونتر میشه

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️