بچها خب از عنوان معلومه واسه همین زیاد توضیح نمیدم... پدرشوهر مادرشوهرم برادرشوهر رو از همسرم خیلی خیلی خیلی بیشتر دوست دارن، برادرشوهر خودش خیلی پسر خوبیه، آروم و مهربونه با همسرمم اوکی هستن، اما پدرمادرشون برادرشوهرمو خیلی بیشتر دوست دارن همیشه میگن همسر من داره سرش کلاه میزاره ،😑 حتی اینم میدونم که برخلاف من گه گفتن ما رسم کادوخریدن برای عروس نداریم و همسرمو همون اول ازدواج بدونه ذره ای کمک تنها گزاشتن اما خودشون میگن برادرشوهرم زن بگیره براش سنگ تموم میزارن ... خلاصه میدونم و ناراحتم میشم نه که نمیشم اما خب تاثیری تو زندگیم نداره گذشته رفته ، اما الان مسئله اینجاست که ما پیششون هستیم ، ۳ سالی میشه ، من کمکشون هم میکنم و خرج زندگیشون هم با همسرمه تقریبا ، و پدرشوهرم یه زمین ۴۰۰ متری داره ، امشب میگف اون زمین رو میخوام برای پسر کوچیکمخونه بسازم ، همسرم نبود، ما برای خونه رو اون زمین حساب کرده بودیم اما پدرشوهرم گفت بزرگه (همسر من)اگه اینجا نمیمونه بره واسه خودش خونه بخره، زمین رو میخوام برا کوچیکه بسازم حالا موندم چیکار کنیم ، با این اوضاع اقتصادی تا آخر عمر هم کار کنیم نمیتونیم خونه داشته باشیم بی اون زمین، حالم خیلی گرفته شد ... حالا چیکار کنیم؟؟
چی بگم، خداییش آخه وقتی میگن تمام درآمدت نصف مال ماست ، نصف دیگش رو اول هزینه هارو کم کنید بعد بین خ ...
شما سر چه حسابی قبول کردید اینو باج چی رو دارید میدید؟ اینجور که معلومه ندارم نیست پدر شوهرت میخواد خونه بسازه حتما با پول شما. یه شب که شوهرتم بود جلو جمع به پدرش بگو بابا با اجازه تون شوهرم تصمیم گرفت خودشو برادرش زمینو شریکی دو واحد بزنن البته اگه برادرش راضی باشه ببین واکنش چیه یا میگن به شما نمیدیم که شوهرت حساب کار میاد دستش یا قبول میکنن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
شوهر من خیلی بهش ظلم میشه ولی باز خیلی رو خانوادش حساسه همش میگه خیلی احترام بذار من خیلی حرصم میگیر ...
عزیییییزممم، درکت میکنم پدر منم همینه خیلی بهش ظلم شد و فقط گفت سکوت میکنم به خاطر خدا، نمیدونم از بس حرص بابامو خوردم الان یه شوهر اینجوری ام گیرم افتاده!!🫤
وا😐 به نظرم یه فکر جدی بکن، یعنی چی؟ نگه کاروانسراس
متاسفانه نزدیک بود طلاق بگیریم که بخاطر بچم موندم....
پدر ک مادرمم فوت شدن اوضاع بدتر شددددد.خدا امدادغیبی برسونه....
آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
عزیزم بخدا خانواده شوهر منم همینن برادر شوهرم و خواهر شوهرم به نوبه ی خودشون یه ضرر مالی به پدرشوهرم ...
الهی🥲 درکت میکنم. قبول داری همیشه اونی که کم توقع تره بیشتر نادیده گرفته میشه؟؟ حالا من اینو به همسرمم میگم قبولم میکنه هااا اما نمیتونه، چون از بچگی فقط کار درس کار درس یه بار ازش پرسیدم تو چرا مثل بقیه فوتبال نگاه نمیکنی؟ من که دخترم جام جهانی رو میبینم!! میدونی چی گفت؟ گفت من بچه که بودم دوستام تو کوچه فوتبال بازی میکردن من مجبور بودم برم کمک بابام ، واسه همین یاد حصرتای بچگیم میوفتم حالم بد میشه،... جالب اینجاست پدرشوهرم واقعا پولداره همین الان ۳ ۴ میلیاردی تو حساب بانکی پول داره که منو شوهرمو برادرشوهرم وقتی برکه پرینت حسابشو پیدا کردیم نمیتونستیم بخونیمش هنگ کرده بودیم..
شما سر چه حسابی قبول کردید اینو باج چی رو دارید میدید؟ اینجور که معلومه ندارم نیست پدر شوهرت میخواد ...
نمیدونم چیکار کنم، همسرم هم میدونه این کار باج دادنه هم میدونه پدرشوهرم داره سواستفاده میکنه هم میشناستش اما کار خاصی نمیکنه، راستشو بگم فقط منتظره که باباش سرشو بزاره زمین، چون پدرشوهرم اونقدری باغ و زمین داره که حد نداره حتی همین الان ۳ ۴ میلیاردی تو حسابش پول داره، اما خب .چه فایده ...