2777
2789

قبل شوهرم یه ادم بی لیاقت تو زندگیم بود ک فقط میگم من چطوری با این بودم

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر قشنگم مامانی عاشقته💜دلم برا دیدن صورت ماهت پر میکشه👦🏻دلم میخواد موهات و ابروهات و چشات و دماغت به من بره بقیه چیزات بشه عین بابات👶🏻میشه دعا کنید قبل دنیا اومدن پسرم صاحب خونه بشیم🌺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشه یکم تعریف کنی ؟:)

یه پسری ک هیچ چیزش به من نمیخورد و از همه لحاظ ازم کمتر بود چقد کادوهای گرون براش خریدم ولی باورت میشه یکبار یدونه گل برام نخرید حتی کرایع تاکسیشم من میدادم

بعد یهو برگشت گف مامانم میگه با دختر خالم نامزد کنم 

چقد خدا دوستم داش ک از زندگیم پرتش کرد بیرون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر قشنگم مامانی عاشقته💜دلم برا دیدن صورت ماهت پر میکشه👦🏻دلم میخواد موهات و ابروهات و چشات و دماغت به من بره بقیه چیزات بشه عین بابات👶🏻میشه دعا کنید قبل دنیا اومدن پسرم صاحب خونه بشیم🌺

یه پسری بود

براش میمردم گریه میکردم باهام بمونه تنهام نذاره خیلی تباه بودم اما اون اصلا توجه نمیکرد بعد ها فهمیدم همزمان بامن با یکی دیگه م بود الانم یه ادم بدبخته

من بعد چند سال ینفر عاشقم شد انقد بهم خوبی کرد که الان یک دقیقه بدون اون نمیتونم.  هم همسرمه هم رفیقمه هم ننمه هم بابامه همه چیز منه این پسر🥺

تورو خدا نگاش کنیم 

خدایا هزاران مرتبه شکرت❤ 

یه پسری ک هیچ چیزش به من نمیخورد و از همه لحاظ ازم کمتر بود چقد کادوهای گرون براش خریدم ولی باورت می ...

اونموقع میدونم چه حال بدی داشتی ادم داغون میشه ولی خداروشکر الان با کسی هستی ک همه جوره میخوادتت

یه پسری ک هیچ چیزش به من نمیخورد و از همه لحاظ ازم کمتر بود چقد کادوهای گرون براش خریدم ولی باورت می ...

🤣🤣

آخرش خیلی با حال تعریف کردی 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
اونموقع میدونم چه حال بدی داشتی ادم داغون میشه ولی خداروشکر الان با کسی هستی ک همه جوره میخوادتت

خداروهزارمرتبه شکر

شرمنده ی خدام

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه پسری بودبراش میمردم گریه میکردم باهام بمونه تنهام نذاره خیلی تباه بودم اما اون اصلا توجه نمیکرد ب ...

من یعنی طوری تو این شیش ماهه ضربه خوردم کمرم صاف نمیشه

🤣🤣آخرش خیلی با حال تعریف کردی

بخدا واقعیته خیلی خنگ بودم اون زمان چون بچه بودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه پسری بودبراش میمردم گریه میکردم باهام بمونه تنهام نذاره خیلی تباه بودم اما اون اصلا توجه نمیکرد ب ...

با اینکه خیلی وقته منو اسکل و عاشق خودش کرده و خیلی وقته بی ارزشم کرده بالاخرع بعد از مدت ها داشتم کم کم کنار میومدم تا حدودی موفق شدم کمتر بهش فکر کنم ولی هنوز تو دلم بود . ک یهو امشب اومد نزدیک خونمون . دارم از کارتش روانی میشم با دست پس میزنه با پا پیش میکشه یعنی میگه من نمیخوامت ولی با کااش میگه تو نباید فراموشم کنی معطل و مشنگ این بمونم . امروز تازه یکم حالم بهتر بود با دوستام بیون بودم دیوونه بازی دراوردیم تا اینکه اومد نزدیک خونمون