2777
2789
عنوان

دامادمون گفت مهریه نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 43555 بازدید | 588 پست
منم یه سری رفتم پیش یه دکتری گفت سرتو باید حجامت کنی ولی اندازه یه سکه میتراشیم برا همین ترسیدم نرفت ...

من خیلی غصه میخورم چون واقعا کم پشته 

خیلی کم پشت کاش 

حالا من از درد آمپول بیوتین دکسپانتول میترسم نمیرم بزنم

من خیلی غصه میخورم چون واقعا کم پشته خیلی کم پشت کاش حالا من از درد آمپول بیوتین دکسپانتول میترسم نم ...

من زدم اینا رو ۶ هفته فایده نداشت☹

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بدبخت خواهرت که گیر همچین...........افتاده💔

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
به اون داماداتون میگفتین اخه خنگ خدا مثلا ترکیه قتل کنی کاری ات ندارن ؟اونجا میگیرنت تحویل پلیس ایرا ...

گفت خودم میرم جای دور با زنا حال میکنم اشغال با ترک باید سرش میزدم 

دور از جون حالا ایشالا بعدا تقویتش کن با همین چیرای گیاهی بعد شیردهی اگه تونستی حجامت اینا هم برو پی ...

دکتر عزیزی تو بنی هاشمی

بنده خدا طب سوزنی رو برام رایگان انجام داد کع الرژیم خوب شد ولی تو بدنمه ممکنه باز ظاهر بشه

تو چه دکتری رفتی

یه ماما هم هست ماما خسروی اون فصد سوزنی انجام میده ولی من نرفتم پیشس

خواهرم امشب پیش ما مونده هرچی گفت شوخی خواهرم گوش نکرد

احتمالا دامادتون پول دوست نیست؟ فک نکنم شوخی باشه انگار که قبلا راجبش فکر کرده باشی پیش جمع بیان کنی و احتمال می‌داده بقیه مردها باهاش هم عقیده باشن و تأییدش کنن راحت راجبش حرف زده‌‌. اینجور آدما زن براشون بی ارزشه ...

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
دکتر عزیزی تو بنی هاشمیبنده خدا طب سوزنی رو برام رایگان انجام داد کع الرژیم خوب شد ولی تو بدنمه ممکن ...

آها دکتر عزیزی رو میشناسمش من این همه راه رو رفتم قم یه دکتر طب سنتی به اسم دکتر حسناتی بود ولی به همه چیزایی که گفت عمل نکردم مثلا حجامت عام رو انجام دادم حجامت سر رو نه داروهایی هم که داد فقط یه دور خوردم

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

گفت خودم میرم جای دور با زنا حال میکنم اشغال با ترک باید سرش میزدم

کلا یک تخته اش کمه 

هر جا بره پلیس میکیره در جا استرتان میکنند ایران کلا مجرم ها رو برمیگردونند 

لابد میخواسته بره ته جنگل 

بگو زن‌ها هم دارن له له میرنند تو بری پیششون خخخ

جدی چون انقدر ناراحتم میگم دردشو تحمل کنمالبته اگر برا شیردهی بد نباشه

خب برا من هورمونیه برا همین اثر نداشت شاید شما انجام بدین اثر کنه

کثافت اشغال با ترک حال کنم باید سر اونجاش رو زد کثیف

من اگه جای خواهرت بودم دیگه ی ثانیه هم با این جونور زندگی نمیکردم 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
جدی چون انقدر ناراحتم میگم دردشو تحمل کنمالبته اگر برا شیردهی بد نباشه

من حجامت سر انجام دادم چندبار 

هیچ جای مورو نمیتراشن و هیچ دردی هم نداره