داشتم بین فامیل صحبت میکردم یکی گفت یک به زنش خيانت کرده زنش مهر گذشته اجرا یارو بدبخت شده دامادمون گفت من مهریه نمیدم اگر بفهمم میخواد بزار اجرا میبرمش سفر تفریح ترکیه بعد میبرمش تو جنگل درياچه داره خلوت رو صورتش اسید سیا میریزم که صورتش معلوم نشه میکشم میندازم تو درياچه بعد هم تو ترکیه میمونم نمیام ایران اونجا ازدواج میکنم مهریه هم نمیدم همه به دامادمون خشن نگاه کردن خودش فرار کرد اماخواهرم خیلی ناراحت شد اخه چه جوری بین این هم آدم گفت
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت. او یک شلنگ بود! این است حکایت عشق های امروزی؛) #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم
خواهرم امشب پیش ما مونده هرچی گفت شوخی خواهرم گوش نکرد
احتمالا دامادتون پول دوست نیست؟ فک نکنم شوخی باشه انگار که قبلا راجبش فکر کرده باشی پیش جمع بیان کنی و احتمال میداده بقیه مردها باهاش هم عقیده باشن و تأییدش کنن راحت راجبش حرف زده. اینجور آدما زن براشون بی ارزشه ...
پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
دکتر عزیزی تو بنی هاشمیبنده خدا طب سوزنی رو برام رایگان انجام داد کع الرژیم خوب شد ولی تو بدنمه ممکن ...
آها دکتر عزیزی رو میشناسمش من این همه راه رو رفتم قم یه دکتر طب سنتی به اسم دکتر حسناتی بود ولی به همه چیزایی که گفت عمل نکردم مثلا حجامت عام رو انجام دادم حجامت سر رو نه داروهایی هم که داد فقط یه دور خوردم
هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه...
کثافت اشغال با ترک حال کنم باید سر اونجاش رو زد کثیف
من اگه جای خواهرت بودم دیگه ی ثانیه هم با این جونور زندگی نمیکردم
روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت. او یک شلنگ بود! این است حکایت عشق های امروزی؛) #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم
جدی چون انقدر ناراحتم میگم دردشو تحمل کنمالبته اگر برا شیردهی بد نباشه
من حجامت سر انجام دادم چندبار
هیچ جای مورو نمیتراشن و هیچ دردی هم نداره