2777
2789
عنوان

پنهان کاری از شوهرم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3441 بازدید | 161 پست
مگه چی شده حالاببخشید مگه رقص بوده بزن بکوب بودهزیادی تو فکری

نه رقص اینا نبود که منم کلا نگفتم جشنه چون از اول سال میگم برم جلسه اولیا مربیان میگفت جمع کنید مسخره بازی هاتونو و نمیزاشت برم منم کلا پنهون کردم جشنی هست گفتم جشن یلدا بود که مدرسه تعطیل شد دیگه نگرفتن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

@niniyar_2 @niniyar_3 @niniyar_5 کی میخواین این مریضو از کف سایت جمع کنید به منم با اینکه میدونه ...

اول من مثل بعضی ها بی شخصیت نیستم ، دوم چرا زورت میگیره  قانون من گفتم ، سوم نی نی یار لطفا پی گیری کن ببین من درخواست دادم یا نه ، اگرندادم خواهش میکنم خودش تعلیم کن

خب وقتی پدرشوهرت رسوندت دیگه اونم شکش برطرف میشه دیگه..اگه هم به گوشش رسید بگو با بابات رفتم..دخترتم ...

نمیدونم که به خدا من بیرون نمیرم تنها همینجوریش میگه خرابی میترسم بفهمه دیگه صد تا تهمت بزنه 

می‌دونستی به عنوان عدم تمکین نفقه ندارید به خاطر این کارت

میدونستی داری چرت و پرت میگی ؟؟؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خیر ولی شما چرا این فکر میکنید ،

پس بدون 

چون بنده وکیلم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

نمیدونم که به خدا من بیرون نمیرم تنها همینجوریش میگه خرابی میترسم بفهمه دیگه صد تا تهمت بزنه

شوهرت نرمال نیست ازش نترس باید بره دکتر درمان بشه اگر نمیره بنظرم طلاق بگیر

خب مخالف باشه میتونه تنهایی اون همه بچه رو منصرف کنه مگه ؟ شعورش اجازه میده بچت بین اون همه بچه بی کس بمونه ؟ 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

یکم چیزای آرامبخش بخور ازین فکرا دربیای...تو چاییت بهارنارنج بریز...

شربت گلاب با تخم بالنگو بخور...گلاب به صورت و ملاجت بزن

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
خب مخالف باشه میتونه تنهایی اون همه بچه رو منصرف کنه مگه ؟ شعورش اجازه میده بچت بین اون همه بچه بی ک ...

به امام حسین به خاطر همین رفتم یعنی اون روز که فرداش جلسه بود دخترم همش گریه میکرد اومد دید گریه میکنه زدش گفت بی دلیل گریه نکن الان دیگه دلیل داری بشین گریه کن