2777
2789

ی پیش دستی که توش  پرتقال  وچاقو بود روپاتختی کنار تختمون بود دیشب خابیدیم صبح بلند شدم موقع نماز شوهرم توخواب بالشت منو سریع برداشت بغل کرد گفتم یاابلفظ این چیه چاقو میوه خوری زیر بالشت من بود 🫠🤭🤭😐😑😑😑

گفتم قصد جونمو کردی؟ میگه شایدم تومیخواستی منو بکشی 🫠

میگفت انقدر خواب دیدم دیشب خواب میدیم دونفروکشتم خاک کردم ..  خیلی خواب میبینه صبحاام خسته اس زیرچشاش تیره شده میپره توخواب همش  ازچیه بنظرتون چیکارکنم قران گذاشتم بالاسرش کلا خسته اس همیشه وصبحم میگف سردردم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یا خدا یهویی تو خواب کاری نکنه

دقیقا ترسیدم بخدا ازصبح دلشوره افتاد تودلم 😂

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

وقتی میخوایین بخوابین اشیا نوک تیز و هرچیزی ک میتونه ضربه بزنه رو از دم دستش دور کن 

یهو خواب نما میشه ناغافل بهت حمله میکنه

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
افکار دگرکشی نداره؟ اگر داره فورا با یک روانشناس بالینی حرفه ای صحبت کن

نه افکار خودکشی نداره  کارمنده میگه همه چی برام تکراریه سرکار خونه همش حوصلش سررفته اس