2777
2789
عنوان

پنهان کاری از شوهرم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3385 بازدید | 161 پست
استرس نده به خودتفهمید عین واقعیت رو کاملا ریلکس و بی تفاوت و خلاصه تعریف کنچه پدرشوهر خوبی داری

اره مثل پدر میمونه برام ، خودش بفهمه مطمئنم فرصت حرف زدن نمیده خدا خودش رحم کنه توبه میکنم به خدا یه استرسی بهم وارد شد دیگه پنهان کاری نمیکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا بچه دوم رو آوردی با این اخلاقاش ؟یکم سفت و‌قوی باش لطفاالان مادر دوتا بچه ایبعدا هزار مسئله تو ر ...

چیکار کنم اخه به خدا تو زبون گفتن اسونه من چقدر تلاش کردم رفتارش کمی عوض بشه هر کار کردم بهم اعتماد کنه نتونستم شایدم واقعا من بی عرضه ام واقعا نمیدونم

اولین بارم بود به خدا دلم واسه دخترم سوخت

نده جواب این نر بی صفتو بعدشم پدر شوهرت بوده کار اشتباهی هم نکردی چرا اینقدر استرس داری🤦🏼

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

می‌دونستی به عنوان عدم تمکین نفقه ندارید به خاطر این کارت

@niniyar_2    

@niniyar_3    

@niniyar_5     کی میخواین این مریضو از کف سایت جمع کنید به منم با اینکه میدونه متاهلم درخواست داده

نده جواب این نر بی صفتو بعدشم پدر شوهرت بوده کار اشتباهی هم نکردی چرا اینقدر استرس داری🤦🏼

به خدا نفقه ای هم نمیده ولی خب استرس دارم همینجوریش بهم شک داره بفهمه پنهان کاری میکنم فکر میکنه دفعه اولم نیست 

بابا جنایت که نکردی

فوقش فهمید با این اخلاق بیخودش. زنگ بزن به پدرشوهرت تا مجابش کنه

الان‌ استرس بکشی،  دیگه اون آروم برخورد میکنه ؟

ولی من بجات بودم یموقع خودم تو جمع خانوادش میگفتم تا باهاش برخورد بشه 

اوووف ول کن خواهر برای چه چیزای الکی استرس میگیری. اصلا بفهمه میخواد چیکار کنه قشنگ محکم وایمیستی میگی من مادرشم صلاح دونستم که برم تو جشن و حضور داشته باشم. والا به خدا انقد حساب نبر ازش. 

به خدا نفقه ای هم نمیده ولی خب استرس دارم همینجوریش بهم شک داره بفهمه پنهان کاری میکنم فکر میکنه دفع ...

نه بابا بفهمه میخواد چه کنه پدرش هم بوده دیگه من بعد هم پدرشو بنداز به جونش وقتی جایی میخوای بری مثلا به پدرشوهرت بگو به شوهرت بگه ولی خدا کمکت کنه خیلی شرایط سختیه

خب وقتی پدرشوهرت رسوندت دیگه اونم شکش برطرف میشه دیگه..اگه هم به گوشش رسید بگو با بابات رفتم..دخترتم که تو مدرسه همرات بوده‌اصن جایی برا شک نمیمونه

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)