2777
2789
عنوان

خالم فسنجون با بادوم زمینی درست میکنه وای ازین ادمای خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 9562 بازدید | 270 پست
فرقش اینه ک جلو ما میزاره غذارو واقعا فرقشو نمیدونی ؟

اسی جان شماازاون استارتر کم شانسایی😂😂

اینجا هرچی بگی اینا حرف خودشونو میزنن

حالا ی سری تاپیک میزنن میگن ادم کشتن یاخیلنت کردن همه میریزن اشکال نداره کار خوبی کردی😂😂😂😂

اسی جان شماازاون استارتر کم شانسایی😂😂اینجا هرچی بگی اینا حرف خودشونو میزننحالا ی سری تاپیک میزنن م ...

بحث این شما براشکمت میری مهمانی؟

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی جان منم ی خاله اینجوری دارم وضع توپ ولی خب...ببین شایدم تقصیر ندارن شاید همسرش حساب میکشه ازش.خا ...

همسرش فرد خنثی ایه 

فک کن داییمو دعوت کرد پاگشا بعد نمکدون قرمز پلاستیکی تو سفره بود .غذا استامبولی بود 

خدایی زشته 

اینجا فاز برداشتن ب شما ربطی نداره 

خودشون باشن طرفو جر میدن اینجا فاز روشنفکری برداشتن 

برا احترامم میرم .وگرن من فسنجون اصلا دوس ندارم

من اولین بار خونه یکی رفتم املت گذاشت خیلی هم خوش گذشت اصلا هم ناراحت نشدم

بادوم درختی که گرونتره ، من که عمرا اینو بپزم فک کنم خسیس ترم 😅

چمیدونم اینجا هرکی هر نظری داره چنان با اطمینان و تحکم میگه آدم اصلا به وجود خودشم شک میکنه😅

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
بحث این شما براشکمت میری مهمانی؟

نه عزیزم خداروشکر اینقدر خونه پدریو خونه همسر خوردم و داشتم چشمم دنبال مال کسی نیست الحدللله خدارو صد هزار مرتبه شکر چشم و دل سیرم ،منظورم اینه اینقدر در مقابل اسی گارد نگیرن همه دارن میکوبنش بااینکه ناحق نمیگه بیچاره.

ولی خب اخلاق خالشوهم نمیتونه عوض کنه دیگه.ترجیحا رفت و امدشو خیلی محدود کنه

نه عزیزم خداروشکر اینقدر خونه پدریو خونه همسر خوردم و داشتم چشمم دنبال مال کسی نیست الحدللله خدارو ص ...

می تونه کات کنه

اسی جان شماازاون استارتر کم شانسایی😂😂اینجا هرچی بگی اینا حرف خودشونو میزننحالا ی سری تاپیک میزنن م ...

اینجا کارشون اینه استارتر بکوبن 

طرف خیانت مردان ولی ب زن برسه میگن هرزس 

اگ با دوسپسرت رابطه داشته باشی فوشت میدن انگار ک صاحب بدن توعن 

اگ اسلام قبول نداشته باشی همینایی ک ب من میگن غذای خالت بتوچه .موقعی ک بگی اسلام قبول ندارم حمله میکنن بهت ک وای کافری اسلام کامله و چرت و پرت 

درحالیکه عزیزان اینجام یه ب من چ ب خودتون بگید بد نیس

نه عزیزم خداروشکر اینقدر خونه پدریو خونه همسر خوردم و داشتم چشمم دنبال مال کسی نیست الحدللله خدارو ص ...

من خونه یکی رفتم بار اول املت گذاشت خیلی هم خوش گذشت دوستم دارم برعکس املت گذاشت خوشحال شدم که احساس صمیمیت کرد