2777
2789
عنوان

پنهان کاری از شوهرم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3377 بازدید | 161 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید اسی از شوهرت و این استرسی که داری بدم اومد

مگه زن اسیره😤😤اسیرو هم میفرستن هواخوری

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ببخشید اسی از شوهرت و این استرسی که داری بدم اومدمگه زن اسیره😤😤اسیرو هم میفرستن هواخوری

من کل زندگیم حسرت همین چیزا رو کشیدم هفته دیگه مادرم خواهرم زن عموهام دختر و عروس ها خانومانه میرن مشهد با تور من از شوهر شانس نیاوردم

همه عادت کردن دیگه قرار باشه جایی برن یا مهمونی فامیل دوری دعوت باشن کلا نمیگن بهم

اگه پشتت بهشون قرصه وپدر مادرت حمایتت میکنم جدا شد 

وشرط برگشت رفتن به روانپزشک و مصرف دارو بزار 

تا کی میخوای تحمل کنی

اگه پشتت بهشون قرصه وپدر مادرت حمایتت میکنم جدا شد وشرط برگشت رفتن به روانپزشک و مصرف دارو بزار تا ک ...

حق طلاق دارم شوهرمم بارها بهم گفته جدا شو بچه رو هم ببر همایت مالیت هم میکنم یه روز دوست دارم جدا شم فرداش پشیمون میشم نمیدونم حسمو درک میکنی یا نه ولی سردرگمم نمیدونم چی درسته چی غلط 

اره مثل پدر میمونه برام ، خودش بفهمه مطمئنم فرصت حرف زدن نمیده خدا خودش رحم کنه توبه میکنم به خدا یه ...

خدا از شوهرت نگذره که انقدر برای کوچک ترین مسائل بهت استرس میده حقیقتا خیلی برات ناراحت شدم

حق طلاق دارم شوهرمم بارها بهم گفته جدا شو بچه رو هم ببر همایت مالیت هم میکنم یه روز دوست دارم جدا شم ...

بهترین موقعیت هم خودش حمایت میکنه حضانت هم میده حق طلاقم داری 

ببخشید عزیزم که اینو میگم ولی همسرت از قصد اینطوری رفتار میکنه که خسته بشی بری ولی شما موندی 

وقتی خودش اینطوری میگه احتمالا دلش با زندگیش نیست 

چند هفته بارداری

ببخشید خیلی ببخشید فکر کردم بحث خیانتی چیزیه که اینطوری میترسی هی میخوندم هی میگفتم خب چی شده!اسیری ...

وای نه به امام حسین نه به خاطر شوهرم نه من خودم شخصیتمو به خاطر این کثافت کاری ها خراب نمیکنم خودمو روسیاه نمیکنم 

فقط میگم یه جشن چه ارزشی داشت اینجور حالم خراب بشه یک هفته کاش دخترمم نمیزاشتم بره