2777
2789
عنوان

به نظرتون این کار دوستم خیلی مشکوک نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 50 پست
اره با خودش حرف بزن فعلا ببینم چی میگه ببین یلدا ولش نمیکنیا پاپیچش میشی تا نفهمدی قطع نکن

اول چی بگم. اونروز خیلی عجیب بود برام اسم منو دادی چی بگم مجبور شه بگه؟؟

بهار من نیامد. دعام کنید درست شه همه چی خسته شدم از دویدن برای همه چی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم قبلا این کارو کرده بودم با دوستم. ینی ادرس دوستمو داده بودم اما با دوستم صمیمی بودم و قضیه رو راستشو بهش گفته بودم. کادو بود و نمیخاستم مامانم اینا بفهمن. 

اما خب الان ک فکر میکنم کار خوبی نیست چون مادر دوستم حتما شک میکنه دیگه.

اون موقع بچه بودیمو نادان🤣

عشق مامان بی صبرانه منتظرم بیای و ارام جانم بشی نفس مامان.برای پسرم و خودم دعا کنید.

خیلی به دلت بد راه نده 

اگر فرستنده اش گالری بوده احتمال زیاد نمی‌خواسته خانواده اش بفهمم آدرس تو رو داده

اما باید قبلش باهات هماهنگ میکرد 

اما سعی کن زیر زبونش رو بکشی و به مامانت هم بگی

انشالله چیز خاصی نیست

به کجا زنگ بزنم بگم اسم منو داده ؟؟؟من احمقم

نیازی نیست زنگ‌ بزنید باید بری اداره پست بگی با این شماره پستی بسته ارسال شده که مال من نبود

همین!

دفعه ی بعد هم تحویل نگیر

با مامور بگو که مال من نیست

تو یه تصادف عمدی میون من با خودم ولی بدون تصادفی من عاشقت نشدم🥺🥺
بگو ی بسته پستی ب اسم من سفارش دادن من سفارش ندادم اطلاعات اون پسره رو اگ داری بده پیگیر میشن

اطلاعاتش رو نه فقط میدونم اردبیلیه

بگو چرا ادرس خونه مارو دادی چی توش بود چرا باید ادرس خونه مارو بدی؟تاکید کن رو ادرسعزیزم چندسالته؟

۱۹ باشه میگم بهش آخه آدم بدی نیست خدا کنه چیزی نشه 

منم قبلا این کارو کرده بودم با دوستم. ینی ادرس دوستمو داده بودم اما با دوستم صمیمی بودم و قضیه رو را ...

خدامنه اینطوری باشه که نفهمن آخه اومد برد خونشون به هر حال خانوادش میدید دیگه نمیدونم

چطوری بگم چرا این کارو کرده

وقتی دراون حد باهم راحت نیستین که‌نمیدونی چجوری ازش بپرسی دلیل کارشو پس چجوری اجازه دادی اینکارو بکنه خیلی راحت بدون رودربایستی بگو خونوادم ازاینکارت ناراحت شدن ومنو ب چشم دیگه ای نگاه کردن واصلا دوس ندارم ازاین چیزا جلوی خونوادم پیش بیاد واینکه خونه ماسرراسته اصلا دلیل قانع کننده ای نیست دلیلت خیلی مزخرفه پس کاسه ای زیر نیم کاست هست اصلا شرم نکن همینجوری بهش بگو

خیلی به دلت بد راه نده اگر فرستنده اش گالری بوده احتمال زیاد نمی‌خواسته خانواده اش بفهمم آدرس تو رو ...

خدا کنه فردا زنگ میزنم به اداره پست میگم من اصلا به اسم خودم سفارش نمیدم به اسم بابام میدم میگم هرکی از این به بعد به اسم من سفارش داد مال من نیست  بگم اطلاع بدن بهم  

خوشگلم سنتم خوبه کاعتماد نکن ب هرکسی انشاالله چیزی نیس

بچه نیستم اره ولی خیلی سادم اصلا فک نمی‌کرد  اینطوری باشه