2777
2789
عنوان

به نظرتون این کار دوستم خیلی مشکوک نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 50 پست
عزیزم شما که موقع تحویل بسته چیزی رو امضا نکردی .کردی؟ته تهشم میتونی بگی من تحویل نگرفتم چطور می‌خوا ...

اره درسته من امضا نکردم هیچی رو داده بودن به نگهبان ما خونه نبودیم چیزی امضا نکردم اصلا

بهار من نیامد. دعام کنید درست شه همه چی خسته شدم از دویدن برای همه چی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پست چنین کاری نمیکنه عزیزم مگه اینکه شهر کوچک باشین و آشنا باشه

شهرمون کوچیکه  چه کاری نمیکنه؟؟

وقتی دراون حد باهم راحت نیستین که‌نمیدونی چجوری ازش بپرسی دلیل کارشو پس چجوری اجازه دادی اینکارو بکن ...

از کلاس ششم دوستیم یعنی فک کردم زیاد پا پیج بشم به نظرش اینکه چااعتماد ندارم میپرسم ازش 

ببین عزیزم اصلا ناراحت و نگران نباش این طوری نیست که هرکس هرچی دلش خواست به آدرس شما بفرسته و شما مقصر بشی 

این که چیزی رو امضا نکردی یعنی اصلا چیز مهمی نبوده که به نگهبان تحویل داده 

به دوستت هم بگو مامانم به من شک کرده میخواد بره از پست پیگیری کنه ببینه چی بوده و کار کی بوده دقیق بهم بگو که تو بسته چی بوده که خودم بتونم درستش کنم وگرنه مامانم کار رو به خانوادت میکشونه

ببین عزیزم اصلا ناراحت و نگران نباش این طوری نیست که هرکس هرچی دلش خواست به آدرس شما بفرسته و شما مق ...

به مامانم گفتم قضیه رو گفت حتما دلیلی داشته که نفهمن خانوادش برای اونه گفت زنگ نزنم و همچین آدمی نیست چون رفت وآمد داریم وقتی اومد بپرس دیگه زنگ نزدم