برای دوستم یه بسته سفارش دادن فک کنم دوست پسرشه میگه دوست معمولی هستیم بعد اسم من شماره من و آدرس خونه مارو داده بعد بسته رو آوردن من باز نکردم به شوخی گفتم چرا آدرس مارو دادی حالا گفت آدرس شما سر راسته بعد گفتم چی بود گفت عکس میدم نداد چرا
بهار من نیامد. دعام کنید درست شه همه چی خسته شدم از دویدن برای همه چی
نه نمیگه خر بودی چرا قبول کردی بگیری شاید یه چی بوده توش آخه اصلا اینطوری نبود آخه اصلا نمیتونم توجیه کنم چرا اسم و آدرس منو داده از طرفی یعنی اصلا این چنین آدمی نیست من چقدر احمقم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عکس رو نمیدونم ...میخواد اگه مشکلی پیش اومد بگه بسته مال من نیست مال توعه و تو هم نمیدونی اصلا تو بس ...
اخه خیلی مشکوک بودم باز کنم بد میشد گفتم چیه حالا باز نکرد و روش نوشته بود شکستنی ویژه رو پیج که سفارش داده رفتم یه گالری بود از همونا که برای ولنتاین و کادو تولده ممکنه اسم منو داده باشه به دوستش ؟؟
ممکنه واست مشکل درست بشه اول اداره پست اطلاع بده بعدشم دیگه تحویل نگیر به هیچ عنوان .ببخشید اما ممکنه تو بسته کله آدم باشه و واست پست میشه، وقتی محتویات بسته رو نمیدونی و واسه شما نیست و تحویل میگیری ممکنه فردا از مراجع قانونی از شما شکایت بشه!
تو یه تصادف عمدی میون من با خودم ولی بدون تصادفی من عاشقت نشدم🥺🥺