2777
2789
عنوان

چرا بچه های جوون دبیرستانی اینجوری شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1571 بازدید | 90 پست

[QUOTE=366226760]خدایا این چه حرفیه اخه[/QUOTE

متاسفانه وقتی پدر و خانواده مصرف میکنه قطعا بچه هم برمی‌داره یواشکی میاره میده بخورد مردم 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

حالا احساس میکنم شما تعجب کردی یا دختر تو این سن نداری کلا خیلییی همین بحث الکلشون عادی هست 

دختره کلاس ۵ دوست پسر داره .

از العان سن دختر من میبینم با پسرا روابط نامشروع  دارن 

دوتا دوست که دختر هستن  با هم رابطه جنسی دارن  میگن ما گرایشمون ل*ز  بین هست .......و خیلی چیزای دیگه که بگم مغزت منفجر میشه

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

یکی از دوستای منم همینه شیشه مشروب سیگاز ک هر شب

گناه دارن واقعا

خداجونم بغلم کن🍃❤️ همخواب رقیبانی و من تاب ندارم..بیتابم و از غصه ی این خواب ندارم؛ دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست..کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست...

مدرسه ما از اینا بدترن کجای کاری خانومی 🦦👌🏻مشکل از بالا بالا هاست‌ ک مملکت این شده پولمون اندازه ...

پول ارزش نداره 

بچه ها برن دنبال شیشه و گل و سیگار😐

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

پریشب تو ماشین نشسته بودیم دوتا دختر تقریبا ۷ و۱۲ساله داشتن سیگار میکشیدن فیلم میگرفتن با دودش

بعد اون ابجیشون دویید اومد بهشون گفت بدویین بابا اومد(بابای بدبخت رفته بود برا اینا غذا بخره)

😂😂بعد مامانم منه ۱۷ ساله رو چپ چپ نگا میکرد...

نه بخدا این منظورم نبودولی این اطلاعات رو از کجا اوردی؟

فیلم و سریال

سایتای خارجی مثل نی نی سایت که همه از زندگیشون میگن و چند بار تجربه معتادهایی که الان پاک شدن رو خوندم

کلا دوست دارم در مورد مسائل مختلف اطلاعات داشته باشم