2777
2789

نمیدونم چرا نسبت به دوستم اینجوری شدم

دلم نمیخواد دیگه باهاش د‌وست باشم

پیام میده بهم عزا میگیرم

همه ی کلیپا و پستایی که میفرسته هم در این مورده که تو فقط دوست صمیمی منی و حق نداری با کس دیگه دوست باشی و... این چرت ‌و پرتا

خدانکنه وسط مکالمه اسم یه دوست دیگم رو بیارم

دیوونه میکنه انقدر گیر میده

آه اگر آزادی سرودی می‌خواند...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بی دلیل نیست

سلطه گره و دلت و زده

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

خوشبحالت که همچین دوستی داری.خیلی بده صمیمی ترین دوست صمیمترین دوستت نباشی.از دستش بدی بجای اشک خون ...

خیلی مهربونه ولی این رفتاراش اذیتم میکنه و منم دیگه هیچ علاقه ای به حرف زدن باهاش ندارم

نمیدونم چجوری میگه ما دوست صمیمی ایم وقتی میبینه من هیچ چیزی  رو براش تعریف نمیکنم

آه اگر آزادی سرودی می‌خواند...
خیلی مهربونه ولی این رفتاراش اذیتم میکنه و منم دیگه هیچ علاقه ای به حرف زدن باهاش ندارمنمیدونم چجوری ...

بهش کم محلی نکن.چون خوشی زیر دلت زده و فکر کردی همه مث این یکی هستن،لااقل از خودت نرنجونش چون ازت دلخور نمیشه بیش از حد دوستتون داره.

بدیهاتونو بدل نمیگیره،اما چوووووب خداااا صدا نداره ولی بدجوری درد داره.مواظب باشید.