2777
2789
عنوان

به نظرتون این کار دوستم خیلی مشکوک نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 50 پست
نمیدونم با مامانت میتونی راجبش حرف بزنی؟

نه نمیگه خر بودی چرا قبول کردی بگیری شاید یه چی بوده توش آخه اصلا اینطوری نبود  آخه اصلا نمیتونم توجیه کنم چرا اسم و آدرس منو داده از طرفی یعنی اصلا این چنین آدمی نیست من چقدر احمقم

بهار من نیامد. دعام کنید درست شه همه چی خسته شدم از دویدن برای همه چی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نمیگه خر بودی چرا قبول کردی بگیری شاید یه چی بوده توش آخه اصلا اینطوری نبود آخه اصلا نمیتونم توج ...

خلاصه بگم کار اشتباهیه اعتماد کردن بهش هرچه زودتر ته توی قضیه رو دربیار 

مامانتم فوقش دوتا فحش بده ولی بزار بفهمه قبل اینکه اتفاق بدتری بیفته

حس میکنم به هویت تو رل زدهههه

نباید بسته رو میگرفتی 

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

عکس رو نمیدونم ...میخواد اگه مشکلی پیش اومد بگه بسته مال من نیست مال توعه و تو هم نمیدونی اصلا تو بس ...

اخه خیلی مشکوک بودم باز کنم بد میشد گفتم چیه حالا باز نکرد و روش نوشته بود شکستنی ویژه رو پیج که سفارش داده رفتم یه گالری بود از همونا که برای ولنتاین و کادو تولده ممکنه اسم منو داده باشه به دوستش ؟؟

راست میگه ممکنه اصلا یچیز غیرقانونی باشه اسی چرا تحویل گرفتی

اخه خیلی ساله دوستیم اصلا بینمون هیچوقت همیچین حرفی نبود خیلی مشکوک شدم بهش 

اخه خیلی مشکوک بودم باز کنم بد میشد گفتم چیه حالا باز نکرد و روش نوشته بود شکستنی ویژه رو پیج که سفا ...

اگ کادو ولنتاین بوده ک بنظرم فکرای خوبی تو سرش نیس نگو رفیقمه ادم از خودی ضربه میخوره 

میخواد گوه کاریشو با اسم تو تموم کنه

خلاصه بگم کار اشتباهیه اعتماد کردن بهش هرچه زودتر ته توی قضیه رو دربیار مامانتم فوقش دوتا فحش بده ول ...

زنگ بزنم بپرسم چطوری بپرسم ازش چرا اسم وآدرس منو دادی ؟؟پسر یه شهر دیگست

ممکنه واست مشکل درست بشه اول اداره پست اطلاع بده بعدشم دیگه تحویل نگیر به هیچ عنوان .ببخشید اما ممکنه تو بسته کله آدم باشه و واست پست میشه، وقتی محتویات بسته رو نمیدونی و واسه شما نیست و تحویل میگیری ممکنه فردا از مراجع قانونی از شما شکایت بشه!

تو یه تصادف عمدی میون من با خودم ولی بدون تصادفی من عاشقت نشدم🥺🥺
اگ کادو ولنتاین بوده ک بنظرم فکرای خوبی تو سرش نیس نگو رفیقمه ادم از خودی ضربه میخوره میخواد گوه کار ...

چطوری بپرسم ازش؟؟

ممکنه واست مشکل درست بشه اول اداره پست اطلاع بده بعدشم دیگه تحویل نگیر به هیچ عنوان .ببخشید اما ممکن ...

به کجا زنگ بزنم بگم اسم منو داده ؟؟؟

من احمقم