2777
2789
عنوان

چندش بازیای تازه عروس دامادا😟

| مشاهده متن کامل بحث + 164999 بازدید | 871 پست

اینکه اول اسممو تتو زد اینم خز محسوب میشه بنظرم🥲

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

برنامه ایرانی تو آیفون نصب نمیشه من واسه دانشگاه مجبور شدم ایتا داشته باشم ی سامسونگ آ ۲۱ هم همیشه د ...

دلم آیفون خواست 

شوهرم ندارم برام بخره  😭

دکتر روح در آینده🤍✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم مگه چیه خب؟ مام سر سفره یا میز همیشه کنار هم میشینیم بیرون بریم هرکی ام همرامون باشه دست همو میگیریم شوهرمم عادتشه توی جمع منو خانوم یا خانومم صدا میزنه و خب از نظر شماها واقعا این کارا بده؟😐🤔

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

الان یه عالمه کامنت با محتوای ما هم تو یه بشقاب غذا میخوریم مگه چه اشکال داره قابل رویت میشه....

ما تو یک بشقاب غذا میخوریم،مگه چشه🤭

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
تو اون تاپیکه گفته از کجا فهمیدین شوهرتون دوستون داره..بعد یه نفر نوشته جلوم میگوزهبعد من رفتم تو تا ...

براش قرص خوشبو کننده بخر😂😂

دکتر روح در آینده🤍✨
دلم آیفون خواست شوهرم ندارم برام بخره 😭

خانوادت چی؟ شیرینی قبولیم بود وگرنه منم از این شانسا ندارم شوهرم بخره🥲

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

توروخدا سر غذا دعواتون نمیشه؟😂😂😂😂

دقیقا من چنددفعه اومدم باشوهرم تویه بشقاب غذابخورم بخداگرسنه پاشدم اخرشم دعوامون شد دیگه همه چیوجدامیزارم🤣

گاهی انسانم آرزوست
ما تو یک بشقاب غذا میخوریم،مگه چشه🤭

چجوری یجوری جهت رعایت میکنین برنج ار تو قاشق اون یکی نریزه رو فرش یا گوشت مساوی میخورین که کسی بیشتر نخوره

دکتر روح در آینده🤍✨
من شوهرم پرستاره یوقتایی بهش میگم دکتر😁

این حرف تو از هزار تادوست دارم و اینام برا همسرت عشقولانه تره😂😂😂

لابد ذوق ام میکنه،😂😂

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬
چجوری یجوری جهت رعایت میکنین برنج ار تو قاشق اون یکی نریزه رو فرش یا گوشت مساوی میخورین که کسی بیشتر ...

ساده ای......مخالف صد درصد این چندش بازیام🤮

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱