جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
چرا احساس میکنم نسبت ب دخترخالت احساس حسادت داری؟چون واقعا منطقی نیست چون طرفتوجمع بازوی شوهرشومیگ ...
نه فدات حسادت ندارم میدونی دختر خالم چهل سالگی ازدواج کرد قبلش شوهرش قرار بود اون دختر خاله ی دیگه مو بگیره جور نشد الانم همه میدونیم که وقتی جمع میشیم برا اینکه دخترخاله ام بسوزه اینکارو میکنه برا همین شده سوژه فامیل آخه بگو بابا دیگه شوهر خودته کسی نمیدزدتش
دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...
توی فامیل ما ، یه خانمی دنبال دختر مذهبی میگشت برای پسرش . من آدرس چندتا از دوستای مذهبیم رو دادم . بعد که پسره با یه دختر غریبه بطورسنتی ازدواج کرد ،پشت سرم منو نفرین کرده بود که فلانی قصد داشته بین من و زنم جدایی بندازه و کلی فتنه انداخته ما بهم نرسیم!!!
یکی نبود بگه من علم غیب نداشتم که بدونم تو بطور سنتی خواستگاری کسی خواهی رفت و بعد ازدواج عاشق زنت خواهی شد. و من از همه جا بیخبر بخاطر چندتا آدرس رو متهم به فتنه گری میکنی!