2777
2789
عنوان

من نمیتونم واقعا خسته شدم 😭

323 بازدید | 31 پست

دو سال درگیر کنکورم‌ و نتونستم نه زندگی کنم نه کنکور قبول شم 

اواسط پارسال دنبال خونه بودیم بعد یمدت هم که افسردگی و عوارض تیروئیدم 

امسال هم ترمیم نهایی یازدهم دارم هم دوازدهم هم باید برای کنکور تستی بخونم 

روزی باید حداقل ده الی دوازده ساعت بخونم ولی من پنج شش ساعت بیشتر نمیتونم چون ی پسر خیلی شلوغ دارم ولش بکنم یه خرابکاری می‌کنه ...

هدفم پزشکیه 

ولی تلاشم به اندازه هدفم نیس 

نمی‌دونم چه کنم فشار شدیدی رومه

هدفتون بسیار بزرگتر از حد توانتون هست 

یا هدفتون رو تعدیل کنین یا توانتون رو بالا ببرین

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یا تمام توانتو بذار برای کنکور یا زمین مسابقه رو ترک کن چون قبول نمیشی

نمی‌دونم تو فکرمه که ترمیم رو نصف کنم 

دوازدهم امسال یازدهم سال دیگه 

یا امسال کلا تخصصی بخونم و عمومی ها سال دیگه 

منکه‌ ول کنه کنکور و هدفم نیستم 

ولی شاید بشه با کم کردن بار و تقسیمش به تعداد روزهای بیشتر برسم 

نمی‌دونم واقعا راه دیگه ای نمیبینم

هدفتون بسیار بزرگتر از حد توانتون هست یا هدفتون رو تعدیل کنین یا توانتون رو بالا ببرین

هدف از اول ابتدایی همین بود 

خانواده شرایط منو اینطوری سخت کردن 

من نمیتونم فراموش کنم چیزی که از بچگی میخواستم رو ،

فکرم اینه که امسال تخصصی بخونم سال دیگه تشریحی برای ترمیم 

نمی‌دونم درسته یا نه 

راه دیگه ای نمیبینم ....یمدت رفتم کتابخونه نه ساعت خوندم‌ هر روز ،خونه بهم ریخت بچه بخاطر کمبود محبت پرخاشگر شد شوهرم سرد شد ولی داشتم پیشرفت میکردم تو درسا 

صدمو هم بزارم برای درس زندگیم از هم می‌پاشه😭

هدف از اول ابتدایی همین بود خانواده شرایط منو اینطوری سخت کردن من نمیتونم فراموش کنم چیزی که از بچگی ...

چرا به هدف نرسیده ازدواج کردین ؟؟؟

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
هدف از اول ابتدایی همین بود خانواده شرایط منو اینطوری سخت کردن من نمیتونم فراموش کنم چیزی که از بچگی ...

خوب..پس می تونی چند سال وقفه ایجاد کنی که بچت بزرگتر بشه..حد اقل شرایطت بهتر بشه..بتونی بذاریش مهد

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
چخبره روزی ۱۲ ساعت بابا اگه هوش کافی داشته باشی روزی پنج شش ساعت کافیه

ضعیفم موقع دبیرستان باردار بودم سال دوازدهم بچه به دنیا اومد و افت کردم و پایه ام ضعیفه

مشاور گفته حداقل ده ساعت بخونی وگرنه به کنکور و ترمیم نمی‌رسی 

خوب..پس می تونی چند سال وقفه ایجاد کنی که بچت بزرگتر بشه..حد اقل شرایطت بهتر بشه..بتونی بذاریش مهد

همین الانش بخاطر اینکه بیست سالم شد و هنوز دانشگاه نرفتم افسرده ام همش میگم همسنام دوسال دیگه مدرک میگیرم و من درگیر کتاب دبیرستانم 

...بعد عید میزارم مهد پسرمو پسرم سه سال و نیمشه

ضعیفم موقع دبیرستان باردار بودم سال دوازدهم بچه به دنیا اومد و افت کردم و پایه ام ضعیفهمشاور گفته حد ...

چندسالته ؟؟

به خودت استرس نده از تمام وقتای ریزت استفاده کن حتی اگه شده پنج دقیقه مشاور رو ولش کن اگه هوشت بالا باشه ۶ ساعت درس خوندنت برابری میکنه با ۱۲ ساعت درس خوندن یه فرد عادی از بچتم غافل نباش تو این سن ممکنه خیلی آسیب ببینه 

چرا به هدف نرسیده ازدواج کردین ؟؟؟

سیزده سالگی خانواده شوهرم دادن ...خیلی تلاش کردم بهم بزنم ولی مامانم کتکم زد حتی تا روز قبل حنابندون با کتک مامانم راهی بیمارستان شدم 

و بلاخره عروسی شد

بعد ازدواج هم سر نفهمی باردار شدم 

و تو باتلاق همینطوری فرو رفتم 

سیزده سالگی خانواده شوهرم دادن ...خیلی تلاش کردم بهم بزنم ولی مامانم کتکم زد حتی تا روز قبل حنابندون ...

نظر شوهر خانتون چیه ؟؟؟