2777
2789
عنوان

چندش بازیای تازه عروس دامادا😟

| مشاهده متن کامل بحث + 165282 بازدید | 871 پست
کجا، این خیلی خوبه من خواستم 11پرومکس بردارم تو نت که دیدم کیفیت دوربینش خوب نبود الان که این فرستاد ...

خوبه عزیزم.. ما که عکاس حرفه ای نیستیم.

در حدیه که کارات به نحو احسن راه بیفتن

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی قبول کنین اینایی که اینهمه استوری میزارن یه کمبودی در خودشون حس میکنن که همش دلشون میخاد این چیز ...

دقیقاً 👌👏

چشم من هرگز ندیده است آدم بی درد را،،، زندگی رنج مدام است، آدمی سرخت باش!😉

چرا احساس میکنم نسبت ب دخترخالت احساس حسادت داری؟چون واقعا منطقی نیست‌ چون طرف‌توجمع بازوی شوهرشومیگ ...

نه فدات حسادت ندارم میدونی دختر خالم چهل سالگی ازدواج کرد قبلش شوهرش قرار بود اون دختر خاله ی دیگه مو بگیره جور نشد الانم همه میدونیم که وقتی جمع میشیم برا اینکه دخترخاله ام بسوزه اینکارو میکنه برا همین شده سوژه فامیل آخه بگو بابا دیگه شوهر خودته کسی نمیدزدتش

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

توی فامیل ما ، یه خانمی دنبال دختر مذهبی میگشت برای پسرش . من آدرس چندتا از دوستای مذهبیم رو دادم . بعد که پسره با یه دختر غریبه  بطورسنتی ازدواج کرد ،پشت سرم منو نفرین کرده بود که فلانی قصد داشته بین من و زنم جدایی بندازه و کلی فتنه انداخته ما بهم نرسیم!!! 

یکی نبود بگه من علم غیب نداشتم که بدونم تو  بطور سنتی خواستگاری کسی خواهی رفت و بعد ازدواج عاشق زنت خواهی شد. و من از همه جا بیخبر بخاطر چندتا آدرس رو متهم به فتنه گری میکنی! 

راضیم به رضای تو
اره ولی انتظاری که ازش داشتم کمتر بود خودم الان a52دارم کیفیتش خوب نیس

برنامه ایرانی تو آیفون نصب نمیشه 

من واسه دانشگاه مجبور شدم ایتا داشته باشم 

ی سامسونگ آ ۲۱ هم همیشه دم دستمه

عیب هم داره آیفون

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

سلفی گرفتن تو هرشرایطی، از تختخواب تاخرید نون و کپشنهایی مثل با نیمه گمشده ام.

بغل و بوسه جلو دیگران

غلو در ابراز عشق

تو مهمونیا لقمه و قاشق تو دهن هم میذارن 

چسبیدن بیش از حد به همدیگه

اسم همدیگه رو همه چیز حک میکنن از لیوان و بالش تا پلاک ماشین

اونور خیلی شاعرانه شد یکهو حالم بد شد🤣

تو اون تاپیکه گفته از کجا فهمیدین شوهرتون دوستون داره..

بعد یه نفر نوشته جلوم میگوزه

بعد من رفتم تو تاپیکش با خودم عهد بستم صفحه ۵۵ هفتمین کامنت کاریه که شوهر آینده منم قراره برام بکنه که دقیقا همین کامنته دراومد🤣🤣🤣

با کِه نَجوا بُکُنَم این هَمه تَنهایی را ...️