2777
2789
عنوان

چندش بازیای تازه عروس دامادا😟

| مشاهده متن کامل بحث + 165282 بازدید | 871 پست
من الآن ذهنم رفت جای دیگه واسم سوال پیش اومدهمین چند وقت پیش تاپیک زدن و گفتن از کلمه ی همسرم و شوهر ...

همین که نگی شوشو صد هیچ جلویی خواهر

تروخدا لایک نکنیننننن.آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ؛)

نه دیگه خودشون و خودمون از کجا بوجود اومدیم؟ 😂اره 😂اینم یه مدلشه... عکس سونو و دست روی شکم و این ح ...

ما رو لک لک ها آوردن

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متاسفانه عشق تو جامعه ما هنوز خوب جا نیوفتادهتو پارک بودیم یه اقایی خانومشو بغل کرد بوسش میکرد لپش ...

اتفاقا عشق خیلی مفهوم قشنگیه به شرطی که با نمایش دادن ازش سو استفاده نشه عاشق بودن با خیلی مفاهیم دیگه هم تعبیر میشه 

دکتر روح در آینده🤍✨

اینکه تو جمع یا سر شام کنارهم میشینن بد نیست ولی اینکه به زووور حتی اگه شرایطش نباشه میخوان کنارهم بشینن بده

مثلا یه بار تو یه جمعی داماده اومده بود بین خانما نشسته بود مثلا پیش زنش باشه یا سر شام همه باید جابه جا بشن تا اون دوتا کنار هم بشینن اخه مگه در طول روز همو نمی‌بینید 

بیو واتساپ و روبیکا و بله:خدایا شوخرم را از چشم بد محافظت بفرما🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

یدونه هم بنداز گردنه شوهرش

من اتفاقا از پدر بچه ها گفتن و مادر بچه ها گفتن بدم میاد😁😂همش میگم همسرم.. شوهرم... یا اسمش😂

برام عجیب بود

حالا طرف تاپیک زده یک نفر بوده

ولی جالبیش به کاربرایی بود که میگفتن اره ما هم بدمون میاد از کلمه ی شوهر و همسر و...😂

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
هوی به آقایی من چش نداشته باش وگرنه چشاتو درمیارم🤬🤬هشدار که آرامش ما را نخراشید😡🥱

آقاییت؟

سلیطه خانوممم الکی خودتو به سوعر من نچسبون من ازش حامله ممم

متاسفانه عشق تو جامعه ما هنوز خوب جا نیوفتادهتو پارک بودیم یه اقایی خانومشو بغل کرد بوسش میکرد لپش ...

این عشق نیست لوس بازیه 

حیا نداشتن اونا

به هرحال مردم میبینن بچه های کم سن می بینن افراد مسن می بینن جای این کارا تو خلوته نه تو ملا عام