2777
2789
عنوان

چندش بازیای تازه عروس دامادا😟

| مشاهده متن کامل بحث + 145215 بازدید | 871 پست
وسط جمع دستای همو میگیرن میبوسناینا جای خلوت ندارن؟!

من خودم نه ولی شوهرم خیلی پیش میاد مثلا نشستیم یه گوشه همینجور حرف میزنن دستم رو ببوسه یهویی

خیلی بد نیست که بده؟ 😕😂

جای خلوتم میبوسه😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اونایی که میگن فلان کار چندشه لوس بازیه، خودشون اگه شوهرشون اون کارو بکنه از خوشحالی غش میکنن

ارهههه حس خوبی دارع بخدا

فک کن تو جمع شوهرت بهت بگه خانومم عین خر ذوق میکنی

خدایا هزاران مرتبه شکرت❤ 

ما هنوز سالهاست تو یه ظرف غذا میخوریم 

ولی از همون اول تو جمع همدیگرو به اسم صدا میزدیم و دور از هم میشینیم به جز سر غذا

الان  تازه عروس ها بیشتر استوری سمی میذارن و تو مجازی کارهای چیپ میکنن

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
ووویی از روزی که پروف داداشم و زنداداشمو دیدم یه حالی شدم میدونی ادم ناراحت میشه تموم زورگوییاشون ب ...

وای دقیقاااا 

حالا من داداش ندارم ولی خب حس خیلییی بدیه 

جای تو باشم یه سلیطه بازی در میارم 😂😂

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

من الآن ذهنم رفت جای دیگه واسم سوال پیش اومد

همین چند وقت پیش تاپیک زدن و گفتن از کلمه ی همسرم و شوهرم و...بدم میاد اینجا

وجدانا چی باید تایپ کنیم تا حرفمونو بزنیم؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
والا ما از دیدن عشق بین تازه عروس دامادا ذوق میکنیم و‌ ارزو‌ میکنیم همیشه برای هم تازه بمونن چرا از ...

آخه عاشق بودن فرق داره اینا انگار تنها دستاوردشون شوهر کردنه🤣 

دکتر روح در آینده🤍✨
خواهر شوهرم ب شوهرش می‌گفت گلی واقعا خندم میگرفت آخه آدم سنگینی بود شوهره فکن کن گلی صداش بزنی

همسایه داشتیم افغانی بود اسمش گل ممد بود زنش بهش می‌گفت گلی بابای قلی 

قاسم و قلی دوتا پسراش بودن