2777
2789
عنوان

کشتن بچه اتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 5824 بازدید | 149 پست
فکر نمی‌کنم مادر و پدری انقدر تهی از انسانيت باشن که بچشون به قتل برسونن حتما از روی ناراحتی و فشار ...

شما جای اون مادر نبودی که ببینی چقدر سختی کشیده که همچین حرفی می زنه!   واقعا یک روزش هم خیلی سخته دیگه چه برسه به ۶ سال!  

خدا صبرش بده.  حداقل ببرندش دم به ساختمون بهزیستی بزارند و بیان

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم میگه خودمم میکشم باهاش سخته اخه بیچاره زندانیه تو خونه هیچکسم نمیره خونش نه خواب داره نه خور ...

والا ما هم که بچمون چیزیش نیست نه خواب داریم نه خوراک

نمیتونه بذاره بهزیستی نه این که ....

زن عموی من بچه هوو ش رو ک اتیسم داشت از شیر خوارگی بزرگ کرد چون پدر و مادر نداشت الان هم ۲۲ سالشه زن گرفته براش

زن عموی من میتونست ولی زن داداشت نمیتونه بچه خودشو نگهداره؟

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
نمیدونم میگه خودمم میکشم باهاش سخته اخه بیچاره زندانیه تو خونه هیچکسم نمیره خونش نه خواب داره نه خور ...

خدا خودش چاره کنه براشون 

اوضاع جالبی نیست

ولی بهزیستی باید قبول کنه چرا رد کردند 

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

چه دکتر احمقی. مغزش اندازه خزندست چه چرتیه؟؟اولا کلا خدمات درمانی اوتیسم ایران ضعیفه، اگه امکانش رو ...

عزیزم حتی اگه برن امریکا وضع همینه اوتیسم درمانی نداره

برخلاف همه دوستان من میگم فکر خوبیه چون اون بچه هم دیگه عذاب نمیکشه وقتی هیچ درمانی نداره تنها راهش اینه وگرنه تا اخر عمر زجر کش میشه

بازم نا امید نشن از درمان وگرنه چه خودشون چه بهزیستی بازم اون بچه درحال عذابه ثانیه ها

چرا معلوم نیست تو سونو مشخص میشه خیلیا هم‌میندازنش

دستگاه های شما پیشرفته اس لابد 

فقط تو کدوم سیاره هستید 

اتیسم طیف داره اتیسم یه جور بیماری که نه درمان داره نه تا ۲ سالگی صد درصد تشخیص داده میشه چه برسه دوران جنینی

بیمارستانای اعصاب و روان بستریش کنن خب

اخه کشتن!!!!!

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا