2777
2789
عنوان

❌بیاین تعریف کنم تعرض جنسی عمومو بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 10154 بازدید | 171 پست

بگیرم بخورم؟

یجورایی انگار لج کردم با خودم 

تنها نمیچسبه از گلوم پایین نمیره 

خواهرمم که با من غذا نمیخوره 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونین به چه نتیجه ای رسیدم؟

این مه وقتی پدر و مادرت دوست نداشته باشن پشتت نباشن برای هیچ کس مهم نیستی 

همه ازت به عنوان پادری استفاده میکنند 

حتی مامانجونم 

باور کنین برقی که واسه پسراش تو چشماشه واسه ما نیست 

سلام استارتر عزیز من  معمولا در هر تاپیکی شرکت نمیکنم 

پربازدید ها هم اصلا نمی‌خونم تاپیک صفحه چهار به بعد خیلی کم پیش میادکامنت بذارم 

اما از صفحه اول تاپیک شما خوندم بطور کامل 

چقدر دلم گرفت چقدر غصه خوردم بابت تمامی این اتفاقات و ناملایمات 

میشه بدونم کدام شهر هستید 

اگر استان فارس هستید حتما به من درخواست دوستی بدید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

مثلا میدونین حسرت من چیه 

این که پدر مادرم صندلی جلو ماشین بشینن 

سوار ماشین میشم عمم و شوهر عمم تو ماشینن بچه هاشون هستن 

میگم من اصلا این حسو تجربه نکردم چقدر عجیبه

سلام استارتر عزیز من معمولا در هر تاپیکی شرکت نمیکنم پربازدید ها هم اصلا نمی‌خونم تاپیک صفحه چهار ب ...

ممنونم که وقت گذاشتین 

نه فارس نیستم 

نه عزیزم

خیلی برات ناراحت شدم 

ب نظر من اصلا نیازی نیس ک بهشون بگی برنامه ریزی کن وسایلاتو جمع کن یک همخونه یا یک خونه اجاره کن 

و ب بهونه اردو پاشو برو برای همیشه خبری هم ازت نداشته باشن 

خواهرتم ک از پس خودش برمیاد بهشم میرسن خودتو ببر فقط

mi عشق آرمان مامانه رومیسا 💜

ممنونم که وقت گذاشتین نه فارس نیستم

ای کاش بودید تا کمکی میشد برای شرایط شما 

حداقل تو این شرایط اینقدر بی زبان و ساده نباش عزیزم 

شما یک خانم تحصیل کرده فرهنگی و یک خانمی هستید که در اجتماع قرار دارید  

یک معلم فن بیان ،جسارت و قدرت بالایی داره چون با افراد زیادی در تعامل هست 

کم نیستند افرادی که بهشون تعرض شده 

لطفاً اینقدر غرق این موضوع نباش و اجازه نده هر کس از راه رسید شما را متوقف کنه 

دیگه غذا خوردن از درآمد خودتون که جرم نیست 

که شما بابتش سوال جواب پس میدید و گرسنگی میکشید 

قانون بذار برای خونه شما تعیین تکلیف کن 

یک دختر معلول یک مادربزرگ پیر یک عموی معتاد 

اینا که قدرتی ندارند 

قدرت الان دست شماست که کار می‌کنی که سواد داری 

که در اجتماع هستید 

هر چقدر هم شرایط دشوار باشه اما حل شدنی هست 

شما متاسفانه غرق اون اتفاق هستید و همه درها را به روی خودتون بستید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
شهر نزدیکمون‌ دوساعت فاصله داره اصلا نمیارزه به رفت و امد و هزینشراستش از همخونه شدن میترسم نمیدونی ...

نه بابا خیلییییا با همخونه زندگی میکنن خیلیا

چیزی نیست بعدم چیزیم باشه بازم اتفاقی برات نمیفته نهایت میفهمی و از اونجا میای بیرون

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲