2777
2789

بله خیلی زیاد 

خودش بهم اعتبار داد چون از اسنپ زیاد استفاده میکردم

چک کردی ببینی بهت داده یا نه؟ 

اگه اطرافیانت دارن ازشون بخواه دعوتت کنن تا بهت اعتبار بده 

من کل خانواده مو دعوت کردم به همه شون اعتبار داده

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله خیلی زیاد خودش بهم اعتبار داد چون از اسنپ زیاد استفاده میکردمچک کردی ببینی بهت داده یا نه؟ اگه ا ...

تو قسمت سرویس اعتباری درخواست دادم ک فعال شه ولی الان ۱۰روزی میشه ک هیچ اتفاقی نیوفتاده

دیحی کالا منظورته دیحی پی ؟؟اره من فعال کردم در خد یه تومن هرماه اعتبار میده الان ماه قبل ۹۰۰تومنی خرید کردم نزدیک۲۵۰قسطشه هی تموم میشه چیزایی که نیاز ذارم میخرم بعد تو چهار ماه پس میدم

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
قسطی وقتی خرید میکنین یه چیزی هم رو مبلغ میزارن؟

نه اما خودش یه سایت هایی بهت معرفی میکنه که فقط از اونا میتونی خرید کنی

روی اجناس سودشونو کشیدن، دیگه سودی نمیگیره

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
دقیقا منم

من الان اعتبارم 20 میلیون شده، خیلی چیزا هم خریدم 

راضی ام هستم، یکم گرونتر میدن اما خب لااقل آدم میتونه خرید کنه... تازه به نظرم با این اوضاع گرونی ها هر چی قسطی بخری سود کردی

بله خیلی زیاد خودش بهم اعتبار داد چون از اسنپ زیاد استفاده میکردمچک کردی ببینی بهت داده یا نه؟ اگه ا ...

بعنی چجوری دعوت کنن؟!

من اسنپ اصلا استفاده نمیکنم ماشین هست واس همین نمیدونم چجوری باید فعال ش

تو قسمت سرویس اعتباری درخواست دادم ک فعال شه ولی الان ۱۰روزی میشه ک هیچ اتفاقی نیوفتاده

پشتیبانی شون زنگ بزن یا چت انلاین، برات فعال میکنن بخ احتمال زیاد