2777
2789
عنوان

کشتن بچه اتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 5866 بازدید | 149 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن اوتیسم تو بارداری معلوم نیس

چرا معلوم نیست تو سونو مشخص میشه خیلیا هم‌میندازنش

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

چه دکتر احمقی. مغزش اندازه خزندست چه چرتیه؟؟

اولا کلا خدمات درمانی اوتیسم ایران ضعیفه، اگه امکانش رو دارن مهاجرت کنن. دوما میتونن پرستاری بگیرن که تجربه داشته باشه و مدرک دانشگاهی و بچه رو همیشه همراهی و کمک کنه و صبور باشه.

سوما بچه مگه از زیربوته سبز شده؟ یعنی بچه دار بشیم بعد اگه هرچیزیش بود بندازیمش دور دوباره از اول؟ مسئول به دنیا اومدن اون بچه زنداداشت و داداشتن، پس باید تمام تلاششون رو بکنن نگهش دارن. و کشتن؟؟ اون بچه اگه نفهمه به نظرت خدا نمیفهمه؟ 

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

بد جوری قلبم شکست. اگر خیلی زیاد سرش را میکوبه برای اینکه آسیب نبینه دست و پا سو ببندید. میتونید دار ...

دارو نداره که بهش ریتالین میدادن بدتر میشد

مگه دارو خواب اور بدن بهش همش که اونم با کشتنش فرقی نداره نمیشه هر روز بهش دارو خواب داد

مام اوتیسم داریم تو فامیلمون

یعنی بگم من بی حساب و کتاب عاشق این بچه ام خیلی عزیزه

تن و بدنم لرزید با این تاپیک

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

یعنی چی مگه میشه همچنین چیزی 

نه راه تشخیص داشته باشه نه درمان نه مرکزی برای نگهداری از این بچه ها ، نه بهزیستی قبولش میکنه 

پس باقی افرادی که بچه ی اوتیمسی دارن چیکار میکنن؟!

چرا معلوم نیست تو سونو مشخص میشه خیلیا هم‌میندازنش

اون اوتیسم نیست. سندروم داونه.

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

بکشینش ؟؟؟

خدای من

چطور چنین فکری کردین با خودتون؟؟؟

بعد چطور به زبون آوردینش ؟؟؟

الان چطور اینجا عنوانش کردین ؟؟؟

ای خاک قبرستان ! هوا سرد است ، مواظب برادرم باش ... 💔🖤😭😔                                                             خسته از جانی که گرفتارِ تن است ... 🥀                               ممنون میشم  واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی و دعای خیر کنی غریبه ی مهربون 🥲💔💔💔🙏                      https://abzarek.ir/service-p/msg/2026158