2777
2789

من تو خانواده ای زندگی می کنم که اصلا وضعیت مالی خوبی نداریم واقعا، سالی یا دو سالی یکبار لباس نمی خرم . هیچوقت رستوران یا کافه نرفتم ،کلا خیلی بدبختم 

از طرفی خانوادم هم فقر فرهنگی دارند خیلی بداخلاق و بددهن و پاچه گیرن ، حتی اجازه نمیدن من دوست مونث داشته باشم 

کلا همیشه دعواست 

چیکار کنم ؟ ازدواج ؟ نگید برو کار کن چونکه اجازه بیرون رفتن ندارم اصلا ، نگید شغل آنلاین که با اونم مخالفن

احتمالا ازدواج با شخصی که از نظر شخیصت و خانواده با خانوادتون ۳۶۰درجه فاصله داشته باشه

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا ازدواج با شخصی که از نظر شخیصت و خانواده با خانوادتون ۳۶۰درجه فاصله داشته باشه

من حتی خواستگارهامم رد می کنن، اجازه نمیدن که حضوری بیان . یا اصلا بهم نمی گن خواستگار داشتم ردشون می کنند خودشون 

فقط یک نفر بود کارمند بانک اونم پرید

اینا که با همه چی مخالفن

بالاخره از یه جا باید مبارزه کردنو شروع کنی

بجنگی با بعضی عقایدشون

الان که ما هر راهکاری بدیم نمیتونی انجام بدی چون اونا مخالفن

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

اینا که با همه چی مخالفنبالاخره از یه جا باید مبارزه کردنو شروع کنیبجنگی با بعضی عقایدشونالان که ما ...

من خیلی سعی کردم از بچگی که مقابله کنم، تهش با خشونت و دعوا و کتک کاری کردن من تموم شد

۳۶۰ درجه ک باز میرسه ب همون نقطه اول

معمولا میگن ۱۸۰ درجه🫤

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40