2777
2789
عنوان

کشتن بچه اتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 5058 بازدید | 149 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن عموی من بچه هوو ش رو ک اتیسم داشت از شیر خوارگی بزرگ کرد چون پدر و مادر نداشت الان هم ۲۲ سالشه زن ...

اتیسم طیف داره ، بچه فامیلتون حتما نوع خفیف یا متوسط بوده ، طیفهای شدید خیلی ناجوره تحمل بالایی میخاد

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊
ببخشید یه سوال دارالمجانین قبولش میکنن؟؟

متاسفانه قدیم که علم خیلی پیشرفت نکرده بوده اتیسم رو هم جزو دیوانه ها طبقه بندی میکردن

میدونم عزیزم خیلی سخته ولی اون بچه راحت میشه من حال پدر مادرشو درنظر نگرفتم دلم برای بچه سوخت نمیگم ...

اتانازی تو کشورهای دیگه برای بیماران ناعلاج هست(مرگ خود خاسته)

ن خیلی هم خفیف نبود درحدی بود با سنگ میزد به در یا شیشه میشکست هزار تا دکتر بردن دارو میخوره عادیه

خب دارو بهش چواب داده من خیلی دیدم دارو بهشون جواب نداده بسیار وحشتناکه خودش و هم خانواده ش زجر میکشن ، اوتیسم هم دیدم اصلا ظاهرش مشخص نمیشه که اویتسمه ، اوتیسم هم دیدم که تکلم نداشت پوشک میشد صداهای ناهنجار درمیاورد چشم هاش حرکت های غیر عادی داشت ولی مادرش صبور و یکسره در حال دعا کردن بود 

باچی بکشنش اسلحه سم یا خفش کنن؟؟؟متاسفم برات شما انسانید ؟؟؟؟مادر بزرگم چهل ساله داره خالمو که اختل ...

مادر بزرگ شما سرشت صبور داره ظرفیت هر فردی متفاوته ، کاش بهزیستی قبولش میکرد بچه رو 

کاردرمانی دکتر ابراهیم پیشیاره ببرن آرام سازی بهشون آموزش میده ماهی یکبار یا دوماه یکبار باید ببرن لازم نیست خونشون تهران باشه ، بقیه روز هم داروی آرامبخش و خواب آور بدن بعد یه مدت با دارو ها و ماساژ ها آروم میشه پارک و بیرون و خیابونم ببرن حتی تا سر کوچه ، ۱۰ سالگی به بعد خیلی خیلی بهتر میشه هورمون هاش بالانس میشه ماساژ هم تاثیر میذاره بعدش با کاردرمانی های ایشون یا دکتر دیگه ای احتمالا به روال عادی برگردن 

مادر بزرگ شما سرشت صبور داره ظرفیت هر فردی متفاوته ، کاش بهزیستی قبولش میکرد بچه رو

بالاخره هرکس وظیفشه موجودیو به این دنیا میاره مسیولیتشو قبول کنه ...حتا حیواناتم بچه هاشونو نمیکشن نهایت رها میکنن ...البته من مطمینم مادر این بچه ازخستگی و ناامیدی چنین حرفی زده که کاش بچه وخودموبکشم راحت شیم وقطعا هیچوقت چنین کاری نمیکنه  این تاپیک بااین صراحت وعنوان زدن نداشت کلا چون حرف یه مادر خسته بود واقعیت نبود....فقد خوندنش حال مخاطبو بدکرد که وای یعنی واقعا دارن برنامه میچینن براقتلش!!!؟؟؟ نه چنین چیزی نیست مطمینم ...این عنوان  عنوان خوی نبود

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

یعنی نه پول دارن، نه توانایی روانی نگه داشتن از بچهایشالا خدا هردورو به خاطر فرشته اشون بهشون بده و ...

متاسفانه اکثرا همینطوره 

پسر خاله همسرم همین مشکل رو داره و نزدیک ۲۰ ساله س 

پدر و مادرش فوت شدن و این بچه آواره خونه این فامیل و اون فامیل 

هیچکس ازش نگهداری نمیکنه و همه میفرستن خونه اون یکی 

من وقتی بهش فکر میکنم هیچی حز غم و ناراحتی از دستم برنمیاد