2777
2789
عنوان

سلول سلول تنمممم برای یک نفر دلتنگهههه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1683 بازدید | 176 پست

دل منم خیلی تنگشه کاش زودی بیاد🥺

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم می ترسم اصلا یه کلمه حرف نزنیم و از دستش بدم نمی خوام دوباره تو این شرایط بد قرار بگیرم

همسنین باهم؟

دلیل اینکه بهش علاقه داری چیه؟

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
کجاست؟

برای یک هفته رفته پیش پدرمادرش چون 5 ماهه نرفته بودیم این دفعه نتونستم باهاش برم شرایطمون اوکی نبود. (همسرم سربازه)

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

برای یک هفته رفته پیش پدرمادرش چون 5 ماهه نرفته بودیم این دفعه نتونستم باهاش برم شرایطمون اوکی نبود. ...

خوش بحالت عزیزم دوریتون در حد یک هفتست

نه مثل منه بدبخت عاشق که شاید تا آخر عمرم نبینمش😔

دو سال بزرگتره همکلاسیمه خودمم نمیدونم چرا دوسش دارم ولی همه چیزش برام قشنگهاحساس میکنم تنها کسیه که ...

ان شالله درست بشه

کاش خدا هیچکسو به درد عشق مبتلا نکنه

زندگی مییه جهنم

خوش بحالت عزیزم دوریتون در حد یک هفتستنه مثل منه بدبخت عاشق که شاید تا آخر عمرم نبینمش😔

چرا نبینی؟

دختر نمیدونی دوروزه دارم خون گریه میکنم ، خیلی وابسته و دل بسته ب همسرم هستم یعنی امروز کاملا منتظر بودم بیاد خونه عادت کردم ب بودنش . 

ان شالله درست بشهکاش خدا هیچکسو به درد عشق مبتلا نکنهزندگی مییه جهنم

زندگی جهنم بود جهنم تر شد

اصلا نمیدونم تا حالا چجور بدون این آدم زندگی میکردم کلا زندگی کردن یادم رفته

چرا نبینی؟دختر نمیدونی دوروزه دارم خون گریه میکنم ، خیلی وابسته و دل بسته ب همسرم هستم یعنی امروز کا ...

چون همسرم نیست

زندگی جهنم بود جهنم تر شداصلا نمیدونم تا حالا چجور بدون این آدم زندگی میکردم کلا زندگی کردن یادم رفت ...

به عواقبشم فکر کن که اگه نشه ضربه میخوری

سعی کن احساساتتو کنترل کنی

به نظرت میتونم فراموشش کنم؟خودمو مشغول یه کاری کنمچمدونم یه غلطی بکنم که از ذهنم بره بیرون

منم بخدا الان تو این شرایطم

منکه نمیتدنم

یه مدت فقط ارزوی مرگ میکردم