2777
2789
عنوان

حس میکنم شوهرم هیزه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2032 بازدید | 136 پست
اره میفهمم برای یه زن خیلی سختتره .. مطمئنم خلاص میشی عزیزم ادم سمی خودش خودشو از بین میبره یا روزگا ...

برام دعا کنید

کنکور ارشد شرکت کردم 

عذابم میده تا فکرم مشغول بشه ببین من ی منبع خوندم اون تو این مدت 6 تا کتاب خونده تا دوباره قبول نشم واقعا تمرکز ندارم پر از انگیزه ام ولی تمرکز ندارم 

خدا ازش نگذره

الهی خودشو پدر مادرشو عمش لال و خار از دنیا برن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برام دعا کنیدکنکور ارشد شرکت کردم عذابم میده تا فکرم مشغول بشه ببین من ی منبع خوندم اون تو این مدت 6 ...

برات دعا میکنم به بهترینا برسی و اونقدر تو خوشبختی غرق بشی که همه ی خاطره های بدتو بشوره ببره

جدا شو ببین واسه من به عکاس عروسیم زوم بود الان بعد 14 سال با ی بچه13 ساله ار ترس اینکه داداش زن مرد ...

الهی بگردم🥲

چیکارمیکردمثلا

واقعاادن رفتارش خارج ازادبه

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

برات دعا میکنم به بهترینا برسی و اونقدر تو خوشبختی غرق بشی که همه ی خاطره های بدتو بشوره ببره

ممنون عزیزم

خدا کنه

من از وقتی بدنیا اومدم بلا کشیدم دیگه خسته شدم

بهترینها روزی دل مهربونت

توی تاپیکهات مرتب درباره خانواده شوهر حرف میزنی

یا واقعا رو مخن یا شما زیادی حساسی

در هر حال اینجوری ادامه نده راه حل پیدا کن که بعدا خدای نکرده پشیمون نشی 

چون بعدا هیچ کس اخلاقش عوض نمیشه و دیگه بی تعارف هر حرفی بخوان میزنن

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
از سیاستشه میخاد وانمود کنه براش مهم نیس که تو ادامه ندی تو تابلو نگو که بفهمه مثلا جایی که میدونی د ...

اره متقابلابایدباشه من خودم شوهرم پزشکه

یکی ازپرستاراچنان لاسی میزدباورکن شوهرم کاری نداشتا اون لاس مبزد

منم حرصی شدم شوهرم خودش خیلی حساسه رومن منم حرصی شدم وقتی رفتم بالاسربیمارکه وضعیتشوچک کنم شروع کردم باهمراهش حرف زدن😂😂😂😂

شوهرم زودپیام دادگف هرهر؟میخندی نکنه نمک قورت داده یارو

کفتم اره جات خالی...😐

حقشونه بخدامن شوهرم کاری نداشتاولی اگه ابن کارونمیکردم زودترنمیومدمیگف زشتع حرف میزنه

بایدبترسن اردستت میدن وگرنه قدرتونمیدونن

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤