سلام دوستان عزیزم
من کاربر قدیمی سایت هستم و خیلی وقت بود اینجا سر نزده بودم، یادمه اواخر دهه هشتاد و اوایل دهه نود ما مامانها و کلا خانومها اینجا خیلی از تجربیات هم استفاده میکردیم تو هرررر زمینه ای🌹واقعا بحث و تبادل نظر اینجا چون به اشتراک گذاشتن فکر و اندیشه بود و تجربه، واقعا مفید و مثمرثمر بود
متاسفانه با گسترش فضای مجازی جو اینجا هم یه کم تغییر کرد و با احترام به همه عزیزان 😘 بیشتر پاتوق نوجوون ترهایی شد که بحثهاشون بیشتر در حیطه سنی خودشون بود و متاسفانه حرفها و تاپیکهای خاله زنکی تعدادش زیاد شد متاسفانه😔(الان رو نمیدونم چون تازه بعد چند سال وارد شدم)
اما خوب،جو جدید اون سالها باعث شد خیلی از قدیمی ترها از سایت فاصله بگیرن و دنبال جای دیگه ای برای به اشتراک گذاشتن تجربیات و درد دلهاشون باشن
امروز که دنبال یه مدرسه خوب برای دخترم که انشااله میره کلاس اول میگردم، یاد دغدغه های جشن عروسیم، روزهای اول ازدواجم، اقدام به بارداری و انتخاب دکتر و ... کلی چیزای دیگه افتادم که هروقت گیر میکردم اینجا کمک میخواستم و انصافا چه مشورتهای عاااالی میگرفتم! متاسفانه تاریخ همه اون تاپیکهای خوب قدیمی شده...
اما همیشه اینجا رو دوست داشتم و خواستم مجدد شانسم رو امتحان کنم!
از مامانهایی که مثل من دغدغه آموزش و ثبت نام فرزندشون رو در یک مدرسه مناسب دارن میخوام بهم کمک کنن تا دوباره این تاپیک هم مثل قدیمها پا بگیره و جایی بشه برای مشورت و تبادل اطلاعات
مدرسه خوب دختر یا پسرتون رو معرفی کنید!( هرچند من پسر ندارم اما برای پسر دارا هم مفید میشه😉) و حتما بگین چرا راضی یا ناراضی هستین؟(صرفا نگین اینجا خوبه)
میزان شهریه ش رو هم بفرمایین😄
من خودم منطقه ۱ و ۳ و ۴ مد نظرمه، اما چون فکر کردم شاید خیلیا مثل من در مناطق مختلف تهران دغدغه ثبت نام دارن، دوست داشتم همه دوستان تهرانی تو این بحث شرکت کنن
ممنون از مشارکت همگیتون🌹