2777
2789
عنوان

مهاجرت

78 بازدید | 11 پست

بنظرتون اوسبیلدونگ پرستاری المان

یا دندانپزشکی ایتالیا

در نهایت میخوام دندون پزشکی بخونم ولی برای ایتالیا باید سه سال صبر کنم اما المان رو میتونم اقدام کنم خیلی زود

المان از هر نظری خوبه

داداشم داره میره البته با ویزای کاری مهندسی فنی

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

شرایط آلمان چیه

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با هر کدوم که زودتر میتونی فرار کنی از این مملکت 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                         کنکوری ها بیاین اینجا باهم درس بخونیم : https://link.yeolpumta.com/P3R5cGU9Z3JvdXBJbnZpdGUmaWQ9NDQwMTY1MQ==

المان از هر نظری خوبهداداشم داره میره البته با ویزای کاری مهندسی فنی

به این فکر میکنم که باید سه سال پرستاری بخونم

بعد میتونم اقامت بگیرم درنهایت دندون بخونم

نمیدونم ارزشش رو داره یا نه صبر کنم مستقیم دندون بخونم

خوبه مهاجرت کن 

فقط از ایرانیا مهاجر دوری کن بلایی سرت میارن نتونی زندگی کنی نگو این موفقه یا پولداره دقیقا همونا سمی ترن و چنان ضربه ایی میزنن 

به ایرانیای مهاجر مخصوصا اونایی که گذشته نامعلومی در ایران داشتن اصلا اعتماد نکن

آلمان از هر نظری بهتره 

هم شرایط کاریش 

هم شرایط مهاجرت و زندگیش

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

المان از هر نظری خوبهداداشم داره میره البته با ویزای کاری مهندسی فنی

عزیزم با موسسه مهاجرتی قرارداد دارن یا خودشون اقدام کردن؟

من هیچی نمیدونم از کارای مهاجرت موسسه بهم گفت چهار هزار یورو هزینه میگیره واقعا این هزینه رو نمیتونم بدم موسسه

میشه راهنمایی کنین چطور دارن اقدام میکنن؟

عزیزم با موسسه مهاجرتی قرارداد دارن یا خودشون اقدام کردن؟من هیچی نمیدونم از کارای مهاجرت موسسه بهم گ ...

اقا هستم

نه دوست پدرم اونجا زندگی میکنه شرکت مهندسی داره

داره کمکش میکنه بهش میکه چیکار کنه

اول از همه المان روی مدرک زبان گوته حساسیت زیادی داره

بعدش مدارک توسط سفارت المان ارسال و تایید میشن

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید