2777
2789
عنوان

سلول سلول تنمممم برای یک نفر دلتنگهههه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1843 بازدید | 177 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منطورم به شما بودچه مدته تاپیکای منو دیدین و دنبال میکنید

سال هاس میخونمش همه رو خوندم تقریبا همیشه میومدم و منتظر این بودم بگی بلاخره حاجت روا شدی

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

سال هاس میخونمش همه رو خوندم تقریبا همیشه میومدم و منتظر این بودم بگی بلاخره حاجت روا شدی

ممنون عزیزم

منو چطوری تصور میکنین با توجه به تاپیکایی که از من خوندین؟

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
ممنون عزیزممنو چطوری تصور میکنین با توجه به تاپیکایی که از من خوندین؟

تصور از چه نظر؟...فقط احساس میکنم تو زندگی یکم بدشانسی اوردی یا چشم زخم روت بوده یا کسی دعات کرده...همیشه میگفتم چرا دختری که خودش تو همه تاپیک ها میگی همه بهت گفتن زیبایی و شاغلی و این همه ختمم برداشتی و هنوز به حاجتش نرسیده...همش میگفتم کاش بیاد بگه بلاخره دعا ها اثر داشت تا منم امیدوارم بشم..

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

تصور از چه نظر؟...فقط احساس میکنم تو زندگی یکم بدشانسی اوردی یا چشم زخم روت بوده یا کسی دعات کرده... ...

منظورم این بود حستون به من چیه؟

چه وایبی ازم میگیرین

تصور از چه نظر؟...فقط احساس میکنم تو زندگی یکم بدشانسی اوردی یا چشم زخم روت بوده یا کسی دعات کرده... ...

من خیلی ناراحتم که حاجت نگرفتم از خدا و این باعث ناامیدی اونایی میشه که دنبالم میکنن اینجا

منظورم این بود حستون به من چیه؟چه وایبی ازم میگیرین

راستشو بگم؟...حس میکنم خیلی ناامید شدی و به خاطر انرژی منفیت این طوری شدی...اخه عنوان همه تاپیکات همش در حال ناراحتی هستی اسی شاید باورت نشه رو منم اثر منفی گذاشتی منم مثل خودت ناامید کردی😂

من خیلی ناراحتم که حاجت نگرفتم از خدا و این باعث ناامیدی اونایی میشه که دنبالم میکنن اینجا

دقیقا 

راستشو بگم؟...حس میکنم خیلی ناامید شدی و به خاطر انرژی منفیت این طوری شدی...اخه عنوان همه تاپیکات هم ...

نه عزیزم ناامید نشو

قرار نیست همه زندگیشون یه شکل بشه

قبل شما هم یه کاربری بود که احتمالا دیدین تو تاپیکام

چند سال منو دنبال میکرد

باهم حتی یبار چله نماز رسول الله رو برداشتیم برای ازدواجمون

ولی اون با اینکه از من چند سال کوچیکتر بود یکی دوسال پیش ازدواجش جور شد

نه عزیزم ناامید نشوقرار نیست همه زندگیشون یه شکل بشهقبل شما هم یه کاربری بود که احتمالا دیدین تو تاپ ...

ان شاالله توهم حاجت روا میشی میایی بهم خبر میدی

چه امضای قشنگی..انشالله که همیشه موفق باشی

ممنون عزیزم🌺🌺همچنین شما

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...