سلام شوهرم چندروز پیش به خاطر بچه ام باهم دعوا کرده بهم همش میگفت برو از خونم بیرون منم با بچه ام رفتم پارک تابعدظهر رفتم خونه باهاش هیچ حرفی نزدم تا اینکه امروز بهم فوش داد گفت برو گمشو خونه بابات منم با بچه ام اومدم خونه مامانم لطفا کمکم کنید چطوری میتونم یک کاری کنم که عذاب بکشه طلاق نمیخوام بگیرم چون الانم حامله ام چیکار کنم که خودش بیاد دنبالم معذرت خواهی کنه ازم لطفا راهنمایی کنید منو
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من میگم اصلا اول هم نباید بیارن تا همو خوب بشناسن بعد.دلیل این همه تاپیک طلاق و آمار بالای طلاق در ا ...
این یه جنبه ازقضیه هست قضیه فراتراز این حرفهاست .یکیش خام شدن توسط پسرای پررو ودروغگوهست .وابستگی احساسی هم هست .دخترازودعاشق میشن .جنبه ی بعدی میدونی چیه بچه نمیخوان ولی ازروشهای پیشگیری مطمئن استفاده نمیکنن یا بچه رونگه میدارن یا سقط عمدی و...خیلی نمیشه برای همه یه نسخه پیچیداصلا شرایط ادماذقابل تعمیم به بقیه نیست