2777
2789
عنوان

شوهرم از خونه منو بیرون کرده بیایین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 70 پست

مردی که زن باردارشو میندازه بیرون نمیاد معذرت خواهی.پدری برادری کسی بفرست تهدیدش کنه یکبار دیگه همچین کاریو تکرار کنه طلاق میگیره مهریو از حلقومش میکشی بیرون

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راست میگی دایه مهربونتراز مادرن

دقیقااا بعد یبار خورد زمین لبش زخمی شد 

منو دعوا میکرد تا چن روز مادرشوهرم بهش گفت تو چرا دعوا میکنی با زنت  همه ی بچه ها زخمی میشن

یبارم بهش گفت مگه زنت با دستای خودش بچه رو مریض کرده ک دعواش میکنی اون خودش از همه ناراحت تره تقصیر زن بدبخت چیه 😔

بابام میخواد بهش زنگ بزنه امشب ولی همه چیزو ميندازه گردن من

پدرت اول گوش بده طرف تورو بگیره همسرت بیشتر گارد میگیره واسطه گر باشه.ی وقتایی تهدید خوبه اما رو همه جواب نمیده.اگه همسرت گوش نکرد پدرت تهدید کنه میره پیش خانوادش تا تکلیفتون روشن کنن

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
نه بابا اینجوی نیست ادم وقتی یه بچه اورد بخاطر اولی دومی روهم مجبوره بیاره توشرایط باشی متوجه میشی ب ...

من میگم اصلا اول هم نباید بیارن تا همو خوب بشناسن بعد.

دلیل این همه تاپیک طلاق و آمار بالای طلاق در ایران نبود شناخت از هم هست.

الان تو اروپا و کشورای پیشرفته ازدواج سن خاصی نداره یکی تو20ازدواج میکنه یکی تو30یکی35یکی40.

من یه مستند خارجی دیدم طرف بدون اینکه مشکل پزشکی داشته باشه بعد از ده سال بچه اورد.

اما متاسفانه توی ایران فرهنگ و رسم رسومات اشتباهی به جا اومده.که این مسئله بین خانما بیشتر مطرح هست طرف تا میشه18سالش احساس ترشیدگی میکنه احساس اینکه از بقیه جا مونده و دیگه کسی نمیگیرتشو فلان و همین موضوع باعث میشه که هر ولگرده ناسالمه بی سرو پا و  خیانکاری رو به عنوان شوهر قبول کنه تا فقط ترشیده نشه و توی فامیل نگن فلانی شوهر نداره.

بعد از ازدوج هم چون اینقدر ترس از ترشیدگی و اینکه طلاق بگیره دست دو میشه فلان برای همین شوهرش هر چی بارش کنه صداش در نمیاد و حتی برای محکمی رابطه در جا بچه هم میاره ولی متوجه نیست که صحبت یک عمر زندگی هست و چند سال بعد متوجه میشه که نمیتونه تا آخر عمر این زندگی و سنگینی رو تحمل کنه برای همین میاد اینجا تاپیک طلاق میزنه.

از صبح که اومدم همش دارم گريه  میکنم اصلا حالم خوب نیست  سرم درد میکنه 

بچه ام میاد اشک هامو پاک میکنه میگه گريه نکن مامان جون نمیدونم چیکارکنم از طرفی هم دلم برای شوهرم میسوزه آخه نمیتونه راه بره مریضی اس ام ای داره